Tavle

De italienske futurister besang krigens mentalhygiejniske effekt i forbindelse med 1. verdenskrig, mens dadaisterne efter verdenskrigen vendte sig bort i rædsel fra det såkaldt civiliserede samfund, der havde tilladt massakrerne i skyttegravene. Siden futuristerne har kunstnere som flest abonneret på freds- og antikrigsretorik.

Her en interessant kommentar på Facebook fra forfatteren Gordon Inc. / Claus Winther om “luftkrigen” mellem Israel og Palæstina:
“Krigsbilleder: Fantastisk smukt foto, der også viser den nuværende konflikt i en nøddeskal. Hamas angriber med raketter, og Israel forsvarer sig med Iron Dome.
Hvis man ikke efterfølgende vil smaskes alvorligt af IAF, skulle man nok ikke sende raketter til at starte med. Forstår ikke, hvorfor det er så svært at forstå. Forstår heller ikke, hvordan Gaza, der er totalt på r. ven, har råd til tusindvis af discountmissiler..ulandsbistand eller gaver fra Iran?
Og nej, jeg støtter ikke Israel, jeg har sympati med palæstinenserne, men IKKE med den krigsliderlige del af Hamas, og hvis nogen angriber dig, har du lov til at tvære dem ud. Det kaldes selvforsvar..”Se også
Nyt digt af Yahya Hassan: ER VI IKKE ALLE SAMMENSAT

ANNONSE