Kommentar

Illustration: Uwe Max Jensen

Så har jeg læst Mads Aamand Hansen og Christian Vollmonds gymnasielærebog, “Hvem stod bag? Konspirationsteorier, skjulte magter og alternative forklaringer”, 2. udgave, 2019.

I den tydelige hensigt at hænge mig ud har forfatterne hugget teksten til en tale, som jeg holdt i New York i september 2012 og senere offentliggjorde i Dispatch International. [Antagelig denne, video, men jeg får det verificeret]. Der er ikke tale om korte citater, men hele teksten på godt tre sider, som de altså aftrykker uden at have spurgt mig om lov.

Efter teksten kommer der nogle “arbejdsspørgsmål”, som det er meningen, at gymnasieeleverne skal svare på. Et af dem lyder: “Hvilken hemmelig alliance mener teksten, at der findes?”

Det er nemt at besvare, for teksten omtaler ikke nogen hemmelig alliance.

Det gider jeg imidlertid ikke at diskutere med Hansen og Vollmond. Derimod vil jeg bede min advokat undersøge mulighederne for at sagsøge forfatterne og deres forlag, Frydenlund, for brud på min copyright ved uden tilladelse af have aftrykt min tekst.

Hitler og mig

For at det ikke skal være løgn, anbringer Mads Aamand Hansen og Christian Vollmond mig i selskab med jødehadere, Zions Vises Protokoller, Adolf Hitler, Anders Breivik (som de kalder Andrew Berwick), nogen, der påstår, at månelandingen aldrig er sket, og lignende typer. Sådan skal jeg altså gå over i historien, hvis det står til dem. Og det er, hvad danske gymnasieelever skal tro om mig.

ANNONSE
ANNONSE