Kommentar

Det er efterhånden lige så sikkert som amen i kirken, at omtale i de elektroniske medier af vind- og vejrmøller afsluttes med ”for klimaets skyld”. Amen betyder ”sådan er det”, og medieudsagn om klimaet betyder det samme – sådan er det simpelthen, og det er der ikke to meninger om.
Det er en uforskammethed mod oplyste mennesker, der i modsætningerne til dresserede journalister ved, at der netop er mindst to meninger om, hvad der forårsager ændringer i klimaet – ændringer, der har fundet sted, længe før mennesker begyndte at køre i biler eller fyre med olie og kul.
I disse kolde dage går jeg og tænker på, hvad tudetøsen Thunberg tænker om kulden, når hun ikke er optaget af at fortælle inderne om den korrekte landbrugspolitik. Er hun og andre klimatosser kede af, at temperaturen falder? Når det er dejlig varmt, trutter de jo altid i dommedagsbasunerne, så derfor burde de jo nu synge glædeshymner.
Hvis ”klimafornægterne” har ret, skal det faktisk begynde at blive koldere her i 2021. Ifølge deres teori er vi netop nu på vej ind i en 20-års periode med temperaturfald. Det skal blive interessant at se.
Foreløbig må vi glæde os over, at vore nabostater – Tyskland, Holland, Sverige og Norge – forsyner os med elektricitet fra bl.a. ikke-forurenende kernekraftanlæg, når det ikke blæser og de danske vindmøller står stille eller drejer langsomt, som det har været tilfældet her i kulden. Ellers måtte vi jo fryse.
I øvrigt: Gad vidst, hvor længe Tyskland vil være i stand til at sælge overskudselektricitet til os, efter at Merkel letsindigt fik gennemtrumfet lukning af alle kernekraftværker i Tyskland.
ANNONSE

Mest læst