Kommentar

Lad os forsøge ikke at være hævngerrige, men nøjes med at minde om, at ingen republikanere har krævet demokratiske kolleger i Kongressen fordrevet fra ”Demokratiets Tempel”, ingen republikanere har opfordret til nedbrænding af byer eller vold mod tilhængere af det andet parti, sådan som bl.a. vicepræsident Kamala Harris gjorde det for under de månedlange optøjer i amerikanske byer, hvor 700 politifolk blev såret og dusinvis af borgere dræbt. Det skal derfor kun i forbifarten nævnes, at de to demokratiske førstedamer Nancy Pelosi og Hillary Clinton kaldte Trumps valg i 2016 for illegitimt, påstod at Trump var indsat af Putin og sendte flere hundrede tusinde ud for at ”kæmpe i gaderne”.

Lad os i stedet se på den omfattende udrensning af urene mennesker, som det ny styre i Washington har gang i, og som ikke interesserer vore skandaløst ensidige medier. Demokraternes igangværende forsøg på at få Trump skandaliseret og ”afsat” ved en forfatningsstridig skueproces i Kongressen er blot den mest spektakulære del af en omfattende udrensning over hele landet. Pelosi & Co vil ikke nøjes med, at deres allierede i storkapitalen og de såkaldte sociale medier har lukket munden på Trump. Man er også for længst i gang med at forberede en stribe retssager mod ham som privatperson for økonomisk at ruinere ham.

Obamas FBI-chef James Comey, der bevisligt har løjet under ed og misbrugt sit embede til ulovligt at udspionere amerikanske statsborgere, har sagt, at det republikanske parti skal ”brændes ned til grunden” som led i den renselsesproces, der skal forny Amerika. USA skal altså omdannes til en etpartistat. Ifølge Comey bygger det republikanske parti, som han kalder sygt, på løgne, racisme, nihilisme og fordomme. 

ANNONSE

Republikanske medlemmer af Kongressen, som har ønsket påstandene om svindel ved det sidste valg undersøgt, kræves bortvist, hvilket også er forfatningsstridigt – men det tager demokraterne ikke så tungt på. Universiteter bliver presset for at få dem til at annullere politiske modstanderes akademiske grader. Advokater, der har påtaget sig at forsvare Trump, trues også af demokraternes milliardær-garde med økonomisk ruin.

Ganske almindelige amerikanere skal også udrenses blot for at have udtalt støtte til Trump. En sygehjælper, Therese Duke, der under et protestmøde blev filmet, mens hun blev slået i ansigtet af en politibetjent og med blodet løbende ned ad ansigtet, blev næste dag fyret fra sit arbejde. Hendes datter brød offentligt med sin mor. Under Stalins udrensninger i 1930´rne blev drengen Pavel Morozik kendt for at bryde med sin far ved at angive ham til PARTIET.

En amerikansk general har sammenlignet mennesker som Therese Duke med Al Qaedas hellige krigere. Den uligevægtige, tidligere CIA-chef John Brennan, der er kendt for sin uduelighed og løgnagtighed, taler også ophidset om den indre fjende, som skal opspores og neutraliseres. Den indre fjende er Trump, republikanske politikere, fascister, racister, hyklere og libertarianere.

Et hysterisk amokløb er i fuld gang. Demokraternes dominerende medier gør alt det, der forventes af dem, ved at give disse hysteriske personer medløb. Danske medier er tavse.

 

Af Bent Jensen

Køb Lars Hedegaards nye bog her!

ANNONSE