Nyt

Mange spekulerer på, hvem Trump-fjenderne skal hade, nu da de ikke længere har ham.
De demokratiske borgmestre og guvernører, der har glædet sig over volden i de amerikanske storbyer, havde nok forestillet sig, at anarkisterne og Antifa ville indstille deres vandalisme og optøjer, nu da deres dream team er kommet til magten.
Men ak. Når de vilde er godt oppe at køre, kan de ikke bare blive mønsterborgere fra den ene dag til den anden, og nu vender de deres raseri mod Biden.
I Portland er “antifascisterne” gået på gaden med budskabet: “Vi vil ikke have Biden. Vi vil have hævn for politi-mordene, imperialistiske krige og fascistiske massakrer.” Og for at ingen skal tage fejl, har de også proklameret, at de er ustyrlige (not governable). De har naturligvis også ved samme lejlighed smadret vinduer og sat ild på forskellige steder.
I Seattle, et andet arnested for Trump-hadet, bekendtgør de professionelle voldsmænd, at de hverken vil have “politi, fængsler, grænser eller præsidenter”.
Steinmetz får nok at rive i. Han vil hver aften kunne meddele, at optøjerne er organiseret af Donald Trump i samarbejde med Putin.
ANNONSE