Kommentar

I morges hørte jeg hr. Kretz i DR sige, at Trump kun havde været præsident for den ene halvdel af USA’s befolkning. Nu kom heldigvis Biden, som repræsenterer alle. Hvordan skal det forstås? Halvdelen af USA stemte jo ikke på Biden, men på Trump, fordi Bidens parti netop ikke tog den ene halvdels problemer alvorligt, men skældte dem ud, sagde de lugtede og betegnede dem som ynkelige. Det var Hillary Clintons opfattelse. Hun befandt sig bedst sammen med finansmænd og Hollywood-berømtheder.

Senere skulle en professor fra Odense fortælle lytterne, hvad Trump egentlig havde udrettet. For første gang i fire år hørte jeg noget positivt om manden: Han havde sænket skatterne, afskaffet bureaukratisk besvær for igangsættere, genforhandlet skadelige handelstraktater med Canada og Mexico, vendt sig mod Kinas tyveri af amerikansk teknologi og bekæmpet den store illegale indvandring til USA. Han ”glemte” indsatsen mod Corona-virus: omgående indrejseforbud fra Kina (af Biden kaldt ”racisme”) og støtte til udvikling af vaccine mod Covid-19 inden udløbet af 2020 – af CNN i oktober kaldt ”en løgn”. Og han glemte Trumps indsats for lov og orden, mens demokraterne – Pelosi og Kamala Harris – opildnede til vold og ildspåsættelse.

Professoren ”glemte” også at nævne Trumps udenrigspolitiske bedrifter – nedkæmpelsen af Al Qaeda, sanktioner mod præstestyret i Iran for at forhindre det i at få atomvåben, anerkendelsen af Jerusalem som Israels hovedstad, gennembruddet for fred mellem Israel og adskillige arabiske stater – som fuldkommen har ændret den strategiske situation i Mellemøsten – samt en mere ligelig byrdefordeling i NATO for forsvaret af Europa og USA´s opsigelse af den kostbare og nyttesløse ”klimaaftale”. Trump er også den første præsident i mange år, som ikke har påbegyndt en ny krig. Alt det var altså ikke værd at nævne.

ANNONSE

Her til aften så og hørte jeg så vor udenrigsminister glæde sig over, at Trump ikke mere var præsident, for han havde jo meldt USA ud af klimaaftalen og af FN´s menneskerettighedskommission, og Danmark går jo meget ind for klima og menneskerettigheder. Det gjorde Trump altså ikke, måtte man forstå. Vi fik ikke at vide – heller ikke af mikrofonholderen, som kalder sig journalist – at USA forlod FN-menneskerettighedskommission i protest mod, at en række islamiske diktaturstater i årtier har misbrugt denne kommission til dels at dække over egne og andre politistaters undertrykkelse af menneskerettigheder, dels har været besat af at få Israel fordømt ved enhver mulig og umulig lejlighed.

Sådan er niveauet i vore medier, som vi oven i købet er tvunget til at betale for!

PS. Læste lige, at nogle såkaldte nationalkonservative nu offentligt bekender og undskylder, at de ikke tidligere kunne se, hvor ondt og dårligt et menneske Trump var. Efter fire års blindhed har de pludselig set lyset. Hvor ynkeligt og latterligt!

ANNONSE