Kommentar

De landsdækkende danske TV-kanaler brugte mange ressourcer på at få mordsagen på Bornholm drejet hen til, at der var tale om en racistisk motiveret forbrydelse. Uanset alle begrundede afvisninger af påstanden om racisme, skulle sagen for enhver pris stemples som udslag af racisme. Nu har medierne jo i månedsvis hørt og set om racismehysteriet i USA, så nu skulle Danmark heller ikke gå fri. So ein Ding müssen wir auch haben! Ellers er vi jo håbløst bagude.

Jeg hørte en diskussion i DRs dampradio. Her blev forfatter Carsten Jensen brugt som sandhedsvidne: Danskerne er en racistisk nation! Når den ulækre mand med sine ulækre stempling af mennesker, han ikke bryder sig om, har talt, må alle naturligvis bøje sig i støvet for hans ekspertise. Morten Messerschmidt stillede det fornuftige spørgsmål: – Hvorfor er der nogen, der tager den mand alvorligt, han er jo skør. Det fik en talemaskine ved navn Roger til at eksplodere og beskylde Messerschmidt for, ja naturligvis racisme. 

I februar 2001 skrev Dansk Folkepartis Ungdom en tekst til en annonce i en tryksag: Masse-voldtægter, Grov vold, Utryghed, Tvangsægteskaber, Kvindeundertrykkelse, Bandekriminalitet. Det er, hvad et multietnisk samfund tilbyder os.” Det var et udsagn, som var udtrykkeligt og massivt dokumenteret, men Messerschmidt og tre andre fra foreningens bestyrelse blev idømt 14 dages betinget fængsel for overtrædelse af den berygtede § 266b, der af myndighederne bruges til at undertrykke åbenbare sandheder om den tid vi lever i. Dommen blev desværre stadfæstet i Østre Landsret.

ANNONSE

Socialdemokraten Rasmus Stoklund påpegede ligesom Messerschmidt, at såkaldt ”systemisk racisme” i allerhøjeste grad er til stede blandt muslimer og giver sig en lang række velkendte udslag. Men Rosa Lund fra Enhedslisten kunne berette, at racisme udelukkende findes hos flertallet i en stat. Hvem mon har lært hende denne meget bekvemme definition? 

Racismehysteri rider USA som en mare og er godt i gang med at kvæle enhver fornuftig debat og samtale. Et lille venstreorienteret blad i New York havde sendt sort journalist til Bornholm for at rapportere om den danske ”systemiske racisme”. Hun var tydeligvis stærkt utilfreds med dommen, der afviste racisme-påstanden. En dommer måtte derpå på fortovet uden for retsbygningen i Rønne bruge tid til på engelsk at forklare den vrede racist grundene til den enstemmige dom. 

Det er ikke en fejl, at jeg kalder den amerikanske dame racist. Personer som hende, Carsten Jensen, Rosa Lund og Roger er jo netop racister, idet de på forhånd udpeger mennesker med en bestemt hudfarve som skyldige og mennesker med en anden hudfarve som ofre for de altid skyldiges forbrydelser. De skyldige kan endda være ”ubevidste racister”, ligegyldigt hvad de gør og siger. Så Carsten Jensen og Rosa Lund må altså som hvide mennesker også af den grund være racister.

Velkommen til idiotiens paradis, jeg siger Velbekomme!

 

 

Af Bent Jensen

 

Køb Lars Hedegaards nye bog her!

ANNONSE