Nyt

Da Negerkongen torsdag før middag besøgte Det Kongelige Danske Kunstakademi, blev han jaget på flugt af denne studerende (hvid trøje med sorte striber). Den studerende var verbalt aggressiv – grænsende til det hysteriske – og forsøgte gentagne gange at hidse sine medstuderende op i forhold til Negerkongens tilstedeværelse i gården på Charlottenborg, hvor der ellers er adgang for offentligheden og dermed også for negerkonger.

Da det ikke lykkedes for alvor for den studerende at vende sine studiekammerater mod Negerkongen, blev han gradvist mere fremturende og trængte ind i Negerkongens Intimsfære i et forsøg på at intimidere Negerkongen til at forlade Kunstakademiet.
Da hverken hans truende attitude eller hysteriske tale havde den fjerneste effekt på Negerkongen, greb den studerende til hærværk og fejede Negerkongens glasskål med tusch ned på gårdspladsen, så den blev splintret i mange stykker. Målet var sandsynligvis, at den barfodede Negerkonge skulle træde på de mange glasskår, hvilket han dog behændigt undgik.
Efter dette træk fra den studerende overvejede Negerkongen kortvarigt sin position, men valgte at forlade scenen for at undgå yderligere overgreb fra den studerendes side.
Hvis der er nogen, der kender navnet på den kunststuderende, må de gerne skrive det i tråden eller sende det i en besked, da Negerkongen vil forsøge at få refunderet sine udgifter til en ny glasskål hos den studerende.

Negerkongen pointerer overfor den aggressive hærværksmand og en fremmødt lærer, at han ikke accepterer flere overgreb.

Se også
Institutleder på Kunstakademiet – Katrine Dirckinck-Holmfeld – indrømmer tyveri og hærværk: Hun er gift med arabisk migrant

ANNONSE

Mest læst