Kopierede/fra hoften

Højreekstremist Richard Spencer, manden, der organiserede Charlottesville-protesten i august 2016, siger, at han støtter Joe Biden af ​​to grunde: Han mener, at Biden / Harrs vil være hårdere over for kriminelle, og han støtter deres syn på abort. Harris er tilhænger af ekstremt sene aborter. I praksis er det sorte og latinoer, der tager et uforholdsmæssigt stort antal aborter, mens Trump er den første præsident, der taler ved den årlige marts for livet. Trump er pro-life.

A Twitter user asked Spencer if he will be voting for Biden or sitting out the election, given his belief that “Biden/Kamala will be tougher on crime/BLM than Trump.” Spencer responded, “I plan to vote for Biden and a straight democratic ticket. It’s not based on ‘accelerationism’ or anything like that; the liberals are clearly more competent people.”

Abort

During his keynote speech in Charlottesville, Spencer explained how abortion advances white nationalist goals, stating, “The people who are having abortions are generally very often black or Hispanic or from very poor circumstances.”

De fleste planlagte forældreklinikker er placeret i områder med mange sorte og latinoer. Planned Parenthood blev grundlagt af en dame, Margaret Sanger, hvis erklærede mål var, at sorte skulle få børn.

According to the CDC’s Abortion Surveillance report, black women make up 34 percent of all abortions in the United States, though they are only 13.4 percent of the U.S. population. The Charlotte Lozier Institute in New York City reported that black women in New York City have more abortions than live births. This is not too surprising considering the Planned Parenthood’s original goal of targeting the offspring of the poor, of minorities, and babies who are physically or mentally challenged.

Stor afstand

Biden / Harris er de mest abortliberale kandidater i amerikansk historie. Det siger meget. Mens Trump har vendt den anden vej.

The Biden/ Harris ticket has been named by the Susan B. Anthony Listthe “most pro-abortion ticket” in U.S. history. Sen. Kamala Harris is a pro-abortion extremist who supports late-term abortion. Alternatively, Trump has maintained firmly pro-life policies during his presidency and is actually the first sitting president in U.S. history to speak at the annual “March for Life” in Washington, D.C.

Racistiske kommentarer

Biden har en fortid, hvor han plejede at omgås og var social med åbenlyse racister i de sydlige stater, folk, der var demokrater. Demokraterne var adskillelsespartiet. Det er lidt kendt i Norge, men det er sandheden. Det var republikanerne, der i 60’erne fik opdelt raceopdelingen.

ANNONSE

Biden er et produkt af denne arv. En ting er, hvad han sagde for længe siden, en anden er, at han stadig siger ting, der viser, at han har denne arv med sig. De, der ser kommentarerne i sammenhæng, er ikke i tvivl om, hvor han står.

When pressed by Errol Barnett of CBS News on whether he’d taken a cognitive test, Biden fired back sayingthat the question was akin to asking the black reporter if he would take a drug test to see if  “you’re taking cocaine or not” and if he was a “junkie.”

In an interview with National Public Radio’s Lulu Garcia-Navarro, Biden claimed that Latinos were more intellectually diverse than black people. “Unlike the African American community with notable exceptions,” said Biden. “the Latino community is an incredibly diverse community with incredibly different attitudes about different things,” he told the Latina reporter.

Last year, Joe Biden told the Asian & Latino Coalition in Des Moines, Iowa, that “poor kids are just as bright and just as talented as white kids.”

In an interview with The Breakfast Club Biden said “If you have a problem figuring out whether you’re voting for me or Trump, then you ain’t black.”

Bidens ulykker har hjulpet med at køre sorte i Trumps og republikanernes arme. Den mest fremtrædende er Candace Owens, men der er mange flere. Underteksten i hendes bog, Blackout, er “hvordan sorte ikke ønsker at vende tilbage til plantagen” minder om, at demokrater kontrollerer sorte ved at være nedladende og overbærende.

I stedet for at bo på denne side af Biden har demokrater og anti-Trump medierne brugt deres energi til at fremstille Trump som affyring af racister, antisemitter og højreorienterede ekstremister. Dette har været et tilbagevendende tema, siden han startede sit kandidatur.

Myten om racisten

Myten er bygget ved hjælp af citater, der er løsrevet fra sin sammenhæng. Især udsagnet om Charlottesville. Biden sagde, at det var grunden til, at han spurgte. Han ville redde Amerikas sjæl.

Biden wasted no time after he announced his candidacy for president, jumping on the false reporting conjured by the media. He accused Trump of giving “oxygen” to racists and having “yet once to condemn white supremacy.”

Chris Wallace forsøgte at tegne dette kort i debatten tirsdag. Debatten var to imod en. Biden undslap og sagde, at Antifa var en “idé”. Da Trump brød ind, svarede Wallace: “Lad os gå videre.” Han reddede Biden fra en pinlig situation.

Medierne vil ikke dvæle ved, at Richard Spencer erklærer sin støtte til Biden. De vil overse det. Men flere og flere mennesker er vågnet op til medierne, der bagvaskes den ene kandidat og hvidvasker den anden.

 

White Supremacist Who Organized Charlottesville Race Riots Endorses Joe Biden

ANNONSE