Nyt

 

Socialister er kyniske magtmennesker, der ønsker bedre kår for deres egne.

Folkeskolens inkluderende pædagogik (der i praksis betyder, at børn med store udfordringer og vanskeligheder placeres i almindelige klasser) og indvandrerproblemer påtvinges almindelige danskeres børn. Disse kår er ikke noget for magtsocialisternes døtre og sønner.

Danmarks to første kvindelige statsministre – Mette Frederiksen og Heller Thorning-Schmidt – har begge fravalgt den udsultede folkeskole for deres egne børn. Nu følger folkesocialisten Pia Olsen Dyhr i de to magtkvinders fodspor.

SF er et udbryderparti fra kommunistpartiet, og man så nøjagtig det samme socialistiske hykleri i DDR og Sovjetunionen. Der fik kommunistpartiets venner og pårørende også særligt gode levevilkår og muligheder.

ANNONSE

Den fattige folkepøbel måtte stå i kø og nøjes med helt basale samfundsgoder.

Det er samme kyniske livsanskuelse, der ses, når klimabevidste toppolitikere vil fjerne almindelige danskeres mulighed for at flyve. Mens de selv nyder eksotiske dykkerferier på alle verdens kontinenter.

Derfor skal folket straffe den røde magtelite ved næste folketingsvalg, inden grådige og glubske socialister æder hele samfundskagen.

Hårdtarbejdende skatteydere må slås om krummerne.

ANNONSE