Kommentar

Foto: Youtube

De er klædt i sort, nogen har sorte baretter, handsker og høje læderstøvler. Nogen bruger også balaklava, elefanthue, og flere er set med walkie-talkies. Med sig har de deres eget sorte flag. Sidste lørdag marcherede de i Brixton i London.

En gruppe sorte i London har dannet en militant gren af Black Lives Matter. De kalder sig for Forever Family Force.

De er klædt i sort, nogen har sorte baretter, handsker og høje læderstøvler. Nogen bruger også balaklava og flere er set med walkie-talkies. Med sig har de deres eget sorte flag med dette emblem:

Lederen for Forever Family Force hedder Khari McKenzie (28) og er fra London. Sidste lørdag marcherede FFF i Brixton i London.

Khari McKenzie har lagt mange antisemitiske meldinger op på sociale medier.

”Enhver zionist er islamofob,” sagde han. ‘Det gør mig ikke til at antisemit, hvis jeg ikke er enig med undertrykkelsen i Palæstina. Det er dumhed, ja.”

”Så når vi taler om zionister, og endda snakker om, at hvis jeg ikke er enig med de mennesker, der driver bankerne, ja, og ved at når netop de kører bankerne, bliver de rige rigere, og de fattige bliver fattigere, hvis jeg ikke er enig i det, gør det mig ikke til anti-nogen som helst. Jeg er bare anti-undertrykkelse.”

‘Hvis jeg ser i historiebøgerne og påpeger, at der var mennesker med zionistisk blod, der var stærkt involveret i den transatlantiske slavehandel, og gør opmærksom på det, gør det mig ikke til antisemit …”

Nigel Farage var en af dem, der reagerede på den nye FFF-bevægelse. På Twitter skrev han:

Journalisten i Daily Mail siger at dette minder faretruende om Oswald Mosley’s ‘Blackshirts’ fra 1930-tallet:

FFF ville nok også have båret våben hvis de havde haft mulighed for det. Antrækkene er ikke akkurat dialogvenlige.

Forever Family Force ser ud til at have meget til fælles med den nye militante gruppe i USA (NFAC) med Grand Master Jay i spidsen. Not Fucking Around CoalitionHan kræver egen stat for sorte.

ANNONSE

 

Grand Master Jay, the leader of an all-Black militia group called NFAC, carries a semi-automatic rifle during an armed rally in Louisville, Kentucky, U.S. July 25, 2020. REUTERS/Bryan Woolston

I en tale fra Stone Mountain sagde Jay: «Vi truer ikke, vi skræmmer ikke, for vi bekymrer os ikke. Hvis I siger, at I begynder at skyde sorte kl. 08.00, så siger vi at vi begynder at skyde hvide klokken 08.05».

Denne video er nu fjernet fra YouTube.

Totalitære ideologier og ideer bliver ikke bedre af at hudfarven er mørkere.

Daily Mail   The Spectator

 

 

Oversættelse Karsten Søberg

ANNONSE

Mest læst