Nyt

Båndene mellem Demokraterne og de store sociale medier i Silicon Valley er velkendt. Onsdag fik en Demokrat med fortid som pressesekretær for Kamala Harris, endelig chancen for at skade Præsident Trumps omdømme.

Nick Pacilio hedder Twitter-talspersonen, som onsdag annoncerede at Twitter fjerner Donald Trumps tweet, fordi den angivelig indeholdt fejlinformation om børns korona-immunitet. Se selvstændig sag om dette:

At denne Nick er tidligere pressesekretær for den Demokratiske senator Kamala Harris, som selv ønskede at blive præsident, men som trak sig fra primærvalgene i december i fjor, og som af mange er nævnt som en mulig vicepræsident-kandidat for Joe Biden, var der ikke mange som fæstede sig ved.

Pacilio jobbede vel et år for den ærke-liberale og afro-amerikanske Kamala Harris i 2013-14. Det var en god reference at have med ind i Silicon Valley, hvor han nu arbejder som Senior Communications Manager for Twitter, om end med base i New York.

ANNONSE

Sådan var Tweeten fra Twitter-talsmand Nick Pacilio, som Washington Post, NTB og andre liberale medier slugte råt:

Andre, blandt andet Præsident Trumps kommunikationschef for efterårets valgkampagne, Tim Murdough, registrerede selvsagt dette. Det gjorde også Trump War Room, ved Francis Brennan, som er Director of Strategic Response for @RealDonaldTrump 2020 kampagnen.

 

Hørte vi nogen snakke om kuffertbærere og svingdøre..?

ANNONSE

Mest læst

Servicemeddelelse

De blev til monstre

Manifest i en mørk tid