Nyt

                              Foto: Facebook

Velfærdsmigranten Hasibullah Tawakal, der kalder sig Hasib Tawakal på Facebook, er vred over undertegnedes historie om Udlændingestyrelsens jurist Soma Mayel og hendes familie, der udnyttede det danske asylsystem til bristepunktet.

I muslimske Hasibullah Tawakals øjne er det hele en ‘røverhistorie’.

Men det er Hasibullah Tawakal, der spreder islamiske løgne om den velresearchede og sandfærdige historie om det danske asylsystems fallit.

Hasibullah Tawakal og artiklens hovedperson – juristen Soma Mayel – er begge veldfærdsmigranter fra Afghanistan.

De kom begge til Danmark omkring årtusindskiftet og hævdede, at de var forfulgt i deres hjemland. Det var inden krigen mellem de vestlige styrker og Taliban-terroristerne brød ud. Afghanistan var på daværende tidspunkt blot et islamisk diktatur – som så mange andre.

Hasibullah Tawakal og Soma Mayel er begge muslimer og fik deres danske pas på samme tid – i vinteren 2014. Det var daværende justitsminister Mette Frederiksen, der underskrev den lov, der gav de to udlændinge adgang til det danske velfærdssamfund.

ANNONSE

Det er årsagen til, at Hasibullah Tawakal forsvarer sin afghanske medmigrant i blinde. Muslimer vil gå langt – herunder sprede løgne – for at bygge et forsvarsværk, der kan beskytte deres muslimske brødre og søstre mod vantro kritik.

Hvis Hasibullah Tawakal er i tvivl om, hvorvidt historien om Soma Mayal er sand, så burde han læse de utallige avisartikler, cvr-oplysninger og folketingsdokumenter, der er til fri afbenyttelse. Det bekræfter historien. Men sandheden betyder ikke så meget i de islamiske kredse, hvor Hasibullah Tawakal færdes.

På overfladen vil politikerne erklære, at Hasibullah Tawakal er en såkaldt ‘rollemodel’, der har gennemført statskundskabsstudiet på Syddansk Universitet og arbejder frivilligt for Dansk Flygtningehjælp.

Bag den blankpolerede overflade afsløres en muslimsk mand, der efterlever koranens budskaber til punkt og prikke.

Afghanske Hasibullah Tawakal reciterer koranvers på Facebook og jubler, når slave-staten Qatar åbner sin stormoské i Danmark.

“Tillykke til alle muslimer, såvel som ikke-muslimer for at have åbnet den første stormoske/ kulturcenter i Danmark,” lyder det fra Hasibullah Tawakal, der fortsætter sin lovprisning:

“Det er en historisk dag for Danmark, fordi åbningen af stormoskeen viser mangfoldighed og multikulturalitet i Danmark. Samtidig viser det de sande danske værdier, og her taler jeg ikke om dannebrog og flæsk, men de gode danske værdier så som åbenhed, mangfoldighed, forståelse og hjælpsomhed.”

Samtidig erklærer den afghanske migrant, at Dansk Folkeparti ‘ikke er så kloge’, når partiet vil udvise voldtægtsdømte indvandrere.

Hasibullah Tawakal mener, at Dansk Folkeparti er fremmedfjendske, og at partistifteren Pia Kjærsgaard har en mulighed for at blive kåret til ‘Europas største racist‘.

Man skal ikke kritisere islam, så falder den retoriske hammer fra tilvandrede muhamedanere.

Danskerne er blevet beriget med endnu en tvivlsom velfærdsmigrant til samlingen.

***

Læs den hovedrystende historie om afghanske Soma Mayel, der arbejder hos Udlændingestyrelsen

Se også
Coranovirus (juni 2020)

ANNONSE