Nyt

My Isaksson vidste at slå fra sig da hun blev angrebet. Skærmdump, SVT.

Da My Isaksson var på vej hjem sent lørdag aften blev hun angrebet af en bande unge. De så måske et let offer i den 155 cm høje pige. Det kom de til at fortryde.

My var på vej hjem fra sin søster i Härnösand.

– Det er et så kort stykke at gå og jeg synes ikke at jeg behøvede at tale med nogen i telefonen eller noget. Jeg har gået den her vej så mange gange tidligere, fortæller My til SVT.

Pludselig hørte hun skridt bag sig. Da hun vendte sig så hun tre unge mænd komme løbende mod hende. En af dem tog fat i Mys jakke, mens en anden prøve at rykke hendes rygsæk til sig.

ANNONSE

Først blev hun lammet, men lille My havde ikke tænkt at give sig så let. Af far og farfar havde hun lært boksning og selvforsvar, færdigheder som nu kom hende til nytte, forklarer hun på egen facebookside:

Jeg kan ærligt sige at jeg aldrig været stoltere over at min far Kenneth Nilsson og farfar Tage lærte mig i en tidlig alder, hvordan man slås.

Hun gav de tre røvere en kraftig omgang, forklarer hun til SVT. 

– Jeg ramte den ene på øjet, så han fik et kraftigt blåt øje, den anden fik et skridtspark, og den tredje brækkede jeg næsen på.

Til slut råbte de: – Vi stikker, vi stikker! Så løb de fra stedet.

– De gav sig i lag med den forkerte pige, lyder det som, siger politiets efterforskningsleder Anna Kudrocova til allehanda.se.

Banden er stadig på fri fod, men My håber at de vil blive genkendt på de blå mærker og den brækkede næse. På sin facebookside giver hun et signalement og beder om tips fra publikum.

Som et minde fra hændelsen har My en bandage om højre hånd efter at have fået skadet en finger og en knogle i kampens hede.

– Det kommer nok til at vare noget tid inden jeg går alene ud om aftenen igen, konstaterer hun.

 

ANNONSE