Kopierede/fra hoften

“… a dead person who has been brought back to life, but without human qualities. Zombies are not able to think and they are often shown as attacking and eating human beings.” (Cambridge.org)

Den 1. maj i år stoppede politiet et AFA-optog på Dronning Louises bro, da det lå i kortene at forsamlingen ville angribe Rasmus Paludan i Fælledparken. AFA’erne klagede, og det juridiske efterspil er endnu ikke slut. Da gruppen ‘Demo for Danmark’ den 13. december ville demonstrere på Nørrebro fik de afslag, og måtte istedet demonstrere på Strøget. For ordensmagten er fred bedre end frihed, og i dag kan man læse, at den planlagte Trykkefriheds- arrangement om og med Generation Identitær, nu er flyttet til Christiansborg. Den yderste venstrefløj lever for konfrontationen, og set fra højre minder de en del om zombier. De ved det godt selv.

 

ANNONSE

Mest læst