Video 1

En dansker har klippet sammen nyhederne fra DR og TV2 11. og 12. september. De viser at programledere og eksperter umiddelbart begynder at tale om at der har været eksplosioner innenfra bygningerne. Her ser man at allerede den gang begyndte starten på det der skulle udvikle sig til 9/11-truthers, dvs at US government selv sto bag.

Kommandørkaptein Jesn Claus Hansen sier det er “uforklarligt” at tårnene raser.

Hvad skyldes denne modstand mod at tro sine egne øjene?

Det skyldes selvfølgelig “vantro”, at man ikke klarer at fatte gerningsmændenes motiv. Allerede den gang slår denial, benægtelse ind. Hvis det var islam der erklærede Vesten krig, skulle meget laves om. Det ønskede man ikke. Allerede den gang var islam på vej ind i Vesten og hvis islam sto bag, så skulle procæssen stoppes. Det orkede man ikke tanken på.

Jeg har klippet denne her film sammen med nyhedsklip som blive vist på DR1 den 11 & 12 September 2001. Der bliver fortalt op til flere gange i nyhedsklipene, at der var anbragt sprængladninger i de to Twin Towers. Og der efter går alt det i glemme bogen. Og nyhedsklippene, bliver ALDRIG igen vist på Dansk TV…. Hvorfor mon. ? ET LILLE CITAT FRA NIELS HARRIT Den 11 September 2001…. Den dag handler om vores civilisation, og det mener jeg dybt alvorligt. For hvis den forbrydelse ikke kommer til sin opklaring, så kan man heller ikke stoppe nogen af de processer den har sat i gang.

 

ANNONSE