Kopierede/fra hoften

Lyngbys Martin Ørnskov med Pride-amførerarmbånd; Se evt. DBU.dk

Pride-hysteriet kulminerer i disse dage, og man kan ikke engang stene til en dårlig fodboldkamp uden at forstyrres af det Enhedslistens ligestillingsordfører kalder for ‘regnbuebølgen’. Den yderste venstrefløj har altid været god til at smadre det bestående med humanistiske plusord, der skal normalisere det abnormale. Interesseorganisationer elsker de billige pluspoint. Fra TV2 Online – Enhedslisten vil ændre lov: Børn skal kunne have op til fire forældre.

“… ifølge Enhedslistens ligestillingsordfører, Mai Villadsen, er der ikke sket nok. Derfor foreslår partiet at udvide Børneloven til også at omfatte familier med helt op til fire forældre. …

Som det ser ud lige nu, anerkender dansk lovgivning kun to juridiske forældre til et barn.

Mai Villadsen peger på, at det kan skabe store problemer for utraditionelle familier ved barsel, barns første sygedag og skilsmisser, når en eller flere af forældrene ikke har formelle rettigheder til barnet.

– Lige nu er lovgivningen bygget op om den traditionelle kernefamilie. Vi skal forsøge at imødekomme den moderne verden, der er nu, hvor folk lever på mange forskellige måder, siger hun til TV 2.”

“I forbindelse med Copenhagen Pride er DBU gået sammen med Kvindedivisionsforeningen, Spillerforeningen, Divisionsforeningen og tager afstand fra homofobi og andre former for diskrimination i dansk fodbold.mMarkeringen sker med regnbuefarvede hjørneflag i weekendens 6. superligarunde samt i kvindeligaens fire opgør.” (DR.dk, 16. august 2019)

ANNONSE