Kopierede/fra hoften

28-årige Laura Rosenvinge har i mere end fire år været politisk ordfører for Socialdemokraterne i Københavns Kommune, og selvom hun kan kalde sig cand.scient.pol, så vidner hendes cv blot om løse ansættelser som Studentermedhjælper (Socialdemokraterne og AOF), Foreningskonsulent (DUI Leg og Virke) og noget Telemarketing for Dansk Flygtningehjælp.

Efter længere tids optakt er borgerlige partier så småt begyndt at kritisere kommuners samarbejde med venstreradikale Normstormerne, og Rosenvinges kommentar desangående illustrerer fint hvordan woke-venstre tænker. Et citat fra den 28-årige barnløse statskundskaber i Berlingske – Aftalepapir med Normstormerne giver kritiker ‘kuldegysninger’: ‘Mine børn skal ikke have stormet deres normer’ (kræver login).

“Laura Rosenvinge, Socialdemokratiets politiske ordfører i Borgerrepræsentationen, har tidligere forsvaret Normstormernes afvisning af at fremlægge deres undervisningsmaterialer og mener… at Normstormerne er de rette til at undervise børn på området.

‘Når det handler om at opdrage vores børn til, at der ikke findes normalitet, hvad køn og seksualitet angår, og at det er okay at være den, man er, så er det for vigtig en opgave bare at overlade til forældrene. Det er folkeskolens opgave. Jeg tør ikke bare overlade den opgave til forældrene,’ siger Laura Rosenvinge. …

‘Hvis jeg havde et barn, ville jeg rigtig gerne have, at der var nogle professionelle, der kunne fortælle barnet, hvordan det kunne blive sig selv, og at der er mange køn og mange slags seksualiteter ude i det moderne samfund.
Det er godt, at der er nogle normstormere, der kan lære vores børn, hvordan man bedst stormer normerne,’ siger Laura Rosenvinge.”

Citater

“Woke-aktivister, såsom bevægelsen Normstormerne, der med hemmeligt undervisningsmateriale indoktrinerer københavnske og aarhusianske skolebørn, går efter at kapre velfærdsstatens institutioner og gøre dem ideologiske. De får støtte fra politikere som Rosenvinge, der i kraft af velfærdsstatens ideologi er fulde af mistro til institutioner som familien, der opfattes som et reservoir for reaktionære holdninger.” (Christian Egander Skov, Berlingske, 11. september 2022)

“Rosenvinges udtalelse viser en uhyggelig tendens i tiden, nemlig den politiske vilje til løbende at indskrænke individets tiltagende frihed på bekostning af mere stat, og samtidig den generelt svigtende evne til, fra venstre-fløjen, at skelne mellem statens domæne og det private domæne. Det lugter fælt af 1970ernes forestilling om, at alt er politik – helt ind i soveværelset. Nej tak, både Rosenvinge og Normstormere skal skrubbe af. Med det samme.” (Søren Jacobsen Damm, Berlingske, 15. juli 2022)

“I Socialdemokratiet synes man, at staten er bedre til at opdrage børn end børnenes forældre. I hvert fald når det gælder køn og identitet, må vi forstå. Det horrible perspektiv heri burde ellers være pensum for de fleste, der ved en smule om det hedengangne kommunistiske Østeuropa eller Nordkorea eller Kina. (Mads Kastrup, Ekstra Bladet, 16. juli 2022)

“Netop i synet på barnet som statslig ejendom forenedes jo 30′ ernes Tyskland og den kommunisme, der desværre blev amme for 68′ ernes vildfarelser. … for den kulturradikale bevægelse blev 1968 en ny start. I samklang med tidens socialistiske toner kunne man nu atter føre krig imod samfundets holdepunkter. Forældrerollen skulle hviskes bort, og den egentlige opdragelse skulle forestås af staten.” (Morten Messerschmidt, Politiken, 17. juli 2022)

“Det lyder som noget fra den værste indoktrineringsperiode i 1970′ erne, men det er lige nu og her, og i stedet for 70′ ernes revolutionære stormtropper er der nu tale om identitetspolitiske ditto, dog stadig stærkt venstreorienterede og åbenlyst med samme syn på statsmagtens og institutionernes forrang til at modellere og forme det enkelte individ. “ (Jyllands-Posten, 19. juli 2022)

ANNONSE