Kopierede/fra hoften

Foto: Lars Hedegaard, 2016.

Såvel Lars Hedegaard, Uwe Max Jensen som Document.dk er smidt ud af Facebook for at skrive om Tommy Robinson. Den her tekst gav Hedegaard orlov:

Denne gang for “foragt for retten”. I realiteten for at have sagt sandheden om islam og gjort opmærksom på de talløse overgreb på engelske småpiger, som diverse “asiatiske” bander har bedrevet gennem årtier, alt mens myndighederne lukkede øjnene.
Hvordan kan man andet end foragte et sådant retsvæsen?
Tommy (hvis rigtige navn er Stephen Yaxley-Lennon) skal nu spærres inde i 19 uger, og det vil sandsynligvis koste ham livet at skulle bures inde sammen med en masse muslimer, der vil ham til livs. Han er desuden stærkt svækket af længere tids isolationsfængsel.”

Jeg forstår godt Fakebooks reaktion. Det er jo ikke sandt, at bander af pakistanske mænd har begået talløse overgreb på engelske småpiger, mens engelske myndigheder lukkede øjnene. Det er ganske vist alt sammen veldokumenteret og omfattende beskrevet i bl.a. engelske medier, og nogle af de muslimske forbrydere er blevet straffet. Men alligevel er det ikke sandt, fordi det ikke MÅ være sandt. Det er jo politisk vedtaget, at Islam er fredens og næstekærlighedens religion.
Så Fakebooks censurering af Lars Hedegaard er helt efter bogen.

ANNONSE