Kunstbilde

Ingebjørg Støyva (f.1978)
Giclée-trykk på akvarellpapir, 40 x 54 cm.

Galleri Ramfjords sommerutstilling 2019 åpnet den 6. juli, og vil vises frem til den 28. juli i år. Adressen er Schwensens gate 1 i Oslo, like ved Bislet stadion og St. Hanshaugen i Oslo. Alle de utstilte bilder kan sees her.

I denne kollektivutstilling er Ingebjørg Støyvas smått surrealistiske bilder godt representert.

Den unge cellists instrument er åpenbart helt umulig å få lyd i, strengene har røket, og han mangler bue. Jeg skal vokte meg vel for å servere en innfløkt fortolkning på kuratesisk, og heller vise hva som kan være mulig å gjøre med en cello når strengene er på plass, riktig stemt, og man har en bue.

Jakob Koranyi spiller Zoltán Kodálys (1882-1967) sonate for cello solo op. 8 (1915) i et opptak fra Stockholm (2010)
ANNONSE

Læs også

Læs også