Kunstbilde

Ingebjørg Støyva (f. 1978)
Acryl på lerret, 180 x 150 cm, privateie.

Korona-restriksjonene legger en demper på de fleste utad-rettede virksomheter, kunstgallerier iberegnet. Galleri Ramfjord. Schwensens gate 1 i Oslo, har hatt sterkt innskrenkede åpningstider. I tiden fra 30. januar til 7. februar i år har man vist blant annet en samling av Ingebjørg Støyvas malerier, men åpningstidene var sterkt begrenset. Men gjengivelser av bildene kan man i det minste se på Ramfjords nettsider.

I Ingebjørg Støyvas bilder møter man barn, ofte også forskjellige dyr, men kombinert på en måte som er surréalistisk i André Bretons (1896-1966) forstand – en uventet sammenstilling av realistisk gjengitte elementer. Det er som oftest hvalper og kattunger barn vil beholde – men fullvoksne hester?

ANNONSE

Læs også

Læs også