Kunstbilde

Ingebjørg Støyva (f.1978)
Acryl på lerret, 150 x 120 cm.

Tre utstillinger vil bli vist februar måned hos Galleri Ramfjord, Schwensens gate 1 i Oslo.

I hovedgalleriet vil Ingebjørg Støyvas malerier vises fra 9. februar til 10. mars. I prosjektrommet vil vi finne maleri og collage av Luis Bivar (f. 1965) fra Portugal fra 9. til 17. februar, som den 23. februar avløses av Mai Lashauri (f. 1986) fra Georgia og hennes malerier.

Gjengivelser av alle de utstilte bilder (og mere til) kan man finne på Galleri Ramfjords nettside.

Om Ingebjørg Støyvas malerier kan man kanskje anføre at de er surrealistiske i betegnelsens opprinnelige betydning. De tar utgangspunkt i en observert virkelighet, gjengitt figurativt, men der det ofte dukker opp ting som er hinsides hverdagsrealisme – en over-realisme der drøm, fantasi og virkelighet er forenet.

ANNONSE

Læs også

Læs også