Nyt

Retsvæsnet opfandt simpelthen nye anklager til lejligheden

Tommy Robinson kendt skyldig, risikerer to års fængsel. Strafudmålingen kommer senere. Engelske medier er medsammensvorne i svinestregen, her kan man bruge Russia Today, der er de eneste, der giver et modbillede af det stadig mere totalitære England, og en politisk presse, der er blevet en del af magten og nægter at granske en korrupt, politisk elite. Den nægter endda at leve op til journalistiske principper, når det drejer sig om en figur, samme presse ikke kan lide.

I bunden af det hele ligger selvfølgelig ønsket om at beholde magten og kontrollen trods den demokratisk, deligitimerende multikultur, der burde have fået hele magten smidt på porten for længst. For ikke at blive det, vil de afmontere akkurat så meget af demokratiet, som behøves.

De er gennemsigtige som glas, og Tommy Robinson er  intelligent nok til at forstå det store billede. Han kender formentlig deres tanker og bevæggrunde bedre end de selv gør. for de er næppe modige og hæderlige nok til at formulere dem for sig selv. For en mere detaljeret rapportering, se juristen Ezra Levant. Den hæderlige Gerard Batten tweeter:

ANNONSE

Tommy Robinson has been found guilty of contempt of court for doing what the so-called MSM do every day of the week. If it had been a jury trial he might have got justice. The Establishment have got what they want & the MSM will crow about it. A very sad & sinister day.

 

 

ANNONSE