Nyt

Voldtægtsdømte Malik Obeid, dansk statsborger siden 2009; Foto: FT.dk

Free Speech Blog fortæller, at den voldtægtsdømte 18-årige hedder Malik Obeid, og er bosiddende i Højbjerg. Familien er fra Palæstina. Det forlyder endvidere, at det 12-årige offer modtager psykologisk behandling efter et selvmordsforsøg. Fra Stiften.dk – Voldtog 12-årig: Nu skal ung mand i fængsel.

Ingen medier fandt det interessant at overvære retssagen, så det eneste online er referater baseret på politiets pressemeddelelse. Fra Lokalavisen, der kalder palæstinenseren for århusianer – Aarhusiansk mand idømt fængselsstraf: Voldtog 12-årig i kælder.

En blot 18-årig mand fra Aarhus skal efter alt at dømme to et halvt år i fængsel. … Den 18-årige blev kendt skyldig i at have begået voldtægt mod en kun 12-årig pige i december sidste år.

Pigen og en lidt ældre veninde var uden deres forældres vidende taget fra Sønderjylland til Aarhus, hvor de mødte en gruppe teenagedrenge.

Drengene tog dem med til en boligblok, hvor de gik ned i en kælder, og pigerne fulgte frivilligt med. Nede i kælderen voldtog den dengang 17-årige mand så den 12-årige pige.”

 

ANNONSE