Nyt

En båd med 86 illegale migranter er kæntret tæt på den tunesiske kyst ud for byen Zarzis.

Lokale fiskere stødte på båden ca. 13 kilometer ud for kysten sent onsdag. Fire personer blev bjerget. En af dem døde dog senere på et hospital. Den afdøde kom fra Elfenbenskysten.

Det skriver Sky News der oplyser migranterne kommer fra den libyske by Zuwara. Netop Libyen er stadig udgangspunkt for mange migranter fra lande i Sub-Sahara der trods kamene i landet opholder sig i landet. FN og andre organisationer mener der skal findes en løsning for disse migranter der ikke har legale adgangsmuligheder til Europa. Det er netop denne trafik som venstreorienterede NGO’ere som Sea-Watch, Sea-Eye, Lifeline og Open Arms mener skal fragtes til Europa. Tidligere har Læger uden Grænser sejlet i tusindtal af afrikanske migranter til Europa under dække af “søredning”.

Sky News

ANNONSE