Kopierede/fra hoften

Kan danskerne stole på Socialdemokratiets kursændring i spørgsmålet om masseindvandring?

Noget tyder på, at den igen står på burka og sharia efter folketingsvalget, hvis løftebryderne fra liste A kommer til.

Her er det den fremtrædende socialdemokrat og tidligere minister Mette Gjerskov. Den burka- og shariaglade toppolitiker fortæller, at hun “væmmes ved ALT”, hvad Rasmus Paludan siger. Så man må forstå, at Mette Gjerskov ønsker mere sharia og flere muslimske velfærdsmigranter i Danmark.

Sidste år havde Mette Gjerskov besøg af ægte yderliggående islamiske salafister, som hun inviterede ind i folketinget til et hjerteligt kram.

Mødet var ifølge Mette Gjerskov “noget af en øjenåbener”, og socialdemokraten udtalte om burka-salafisterne: “Stærke kvinder med klare holdninger”.

Socialdemokratiet fortæller danskerne, at de har forstået alvoren med islamisk indvandring og problemerne omkring sociale ydelser og grov kriminalitet. Men det er kun overflade – Socialdemokratiet omfavner burkaer og “væmmes” ved den mindste islamkritik.

Mette Gjerskov stiller op i Roskildekredsen, hvor hendes kandidatur blev udfordret af den indvandrings- og islamkritiske partifælle Niels Jespersen. Han blev dog bortdømt, og kredsen valgte burka-politikeren Mette Gjerskov.

Hos Socialdemokratiet elsker de islam og sharia, når alt kommer til alt.

Se også
Blogger Karina Muriel Mimoun angriber burkaforbuddet og Socialdemokratiet

ANNONSE