Kopierede/fra hoften

Kan danskerne stole på Socialdemokratiets kursændring i spørgsmålet om masseindvandring?

Noget tyder på, at den igen står på burka og sharia efter folketingsvalget, hvis løftebryderne fra liste A kommer til.

Her er det den fremtrædende socialdemokrat og tidligere minister Mette Gjerskov. Den burka- og shariaglade toppolitiker fortæller, at hun “væmmes ved ALT”, hvad Rasmus Paludan siger. Så man må forstå, at Mette Gjerskov ønsker mere sharia og flere muslimske velfærdsmigranter i Danmark.

Sidste år havde Mette Gjerskov besøg af ægte yderliggående islamiske salafister, som hun inviterede ind i folketinget til et hjerteligt kram.

Mødet var ifølge Mette Gjerskov “noget af en øjenåbener”, og socialdemokraten udtalte om burka-salafisterne: “Stærke kvinder med klare holdninger”.

Socialdemokratiet fortæller danskerne, at de har forstået alvoren med islamisk indvandring og problemerne omkring sociale ydelser og grov kriminalitet. Men det er kun overflade – Socialdemokratiet omfavner burkaer og “væmmes” ved den mindste islamkritik.

Mette Gjerskov stiller op i Roskildekredsen, hvor hendes kandidatur blev udfordret af den indvandrings- og islamkritiske partifælle Niels Jespersen. Han blev dog bortdømt, og kredsen valgte burka-politikeren Mette Gjerskov.

Hos Socialdemokratiet elsker de islam og sharia, når alt kommer til alt.

Se også
Blogger Karina Muriel Mimoun angriber burkaforbuddet og Socialdemokratiet

ANNONSE

Mest læst

Lang dags rejse mod nat

Vestens triste eftermæle