Nyt

Rasmus Paludan til demonstration i Åbyhøj, 2. februar 2019

Tidligere i dag kunne man på Radio24syv høre, at Rasmus Paludan fra den 11. til den 17. februar har været under PET’s beskyttelse udenfor sit hjem. Det man kalder et ’safehouse’. Paludan forklarede, at han intet kunne få at vide noget om truslens karakter, men formoder det er en konsekvens af en Koranafbrændingsvideo fem dage forinden.

Rasmus Paludan, Stram Kurs: Jeg selv, har fra den 11. til den 17. februar været under PET’s beskyttelse udenfor mit hjem.

Asger Juhl, Radio24syv: Kan du sige mere om det?

Rasmus Paludan: Ikke rigtigt. Meget vagt ved jeg hvorfor. Det var fordi der var en trussel imod mig. … Det her skete kun fem dage efter at Stram Kurs oploadede en video på Facebook og Youtube, hvor en person brændte en Koran, eller den store luderbog, som jeg også kalder det. For mig at se er der en klar forbindelse.

ANNONSE