Kommentar

Leon Klinghoffer blev dræbt af Den palæstinensiske Frigørelsesfront på Achille Lauro i 1985. Skibet blev kapret efter at det forlod Alexandria 7. oktober. Kaprerne ville lægge til kaj i Tartus, men fik ikke tilladelse af de syriske myndigheder. The next day, after being refused permission by the Syrian government to dock at Tartus, the hijackers singled out Klinghoffer, a Jew, for death, shooting him in the forehead and chest as he sat in his wheelchair. They then forced the ship’s barber and a waiter to throw his body and wheelchair overboard. His wife, who did not witness the shooting, was told by the hijackers that he had been moved to the ship’s infirmary. She learned the truth only after the hijackers left the ship at Port Said. Palestine Liberation Organization(PLO) Foreign Secretary Farouq Qaddumisaid that perhaps the terminally ill Marilyn had killed her husband for insurance money.[11]However, the PLF leader Muhammad Abbassaid in 1996 that the hijack was a mistake and apologized for killing Klinghoffer.[12] 

En interesseret læser – og dem begynder der at blive mange af – vil have mange associationer knyttet til påstanden om at “islam hører til i Europa”. Vi forstår at indflydelsen sker på tusind måder.

Men når jeg bruger et så tilpas stærkt et udtryk, er det fordi hovedpersonerne – vore ledere – har overskredet en psykologisk grænse: De er begyndt at se på islam med islams briller.

ANNONSE

Det sker ved at man begynder at tro på det islam siger om sig selv: At det er fredens religion.

Medierne gør det, politikerne gør det. Myndighederne udbreder denne lære i skolerne til de små børn. Det skal være vanskeligt at sige noget andet i det nye Europa, selv om der daglig sker ting, som beviser det modsatte.

Når der sker noget grotesk, som drabene i Marokko, tyr man til “meningsløsheder” og empati. Men der sker groteske ting i Europa, hver eneste dag, som har med islam at gøre.

Fatalister

Hvis vi ikke passer på, kommer vi til at blive lige så fatalistiske, som muslimerne, der siger at alt der sker, sker fordi Allah vil det.

Vi er allerede begyndt at acceptere voldtægter og røveri som en del af hverdagen. Sådan er det bare.

Dette høvler vor modstandskraft mod ondskaben ned.

Mange fornemmer at drabene på Louisa Vesterager Jespersen og Maren Ueland var noget specielt. De slipper ikke taget i os.

Forfatteren Håvard Rem har en artikel i sidste nummer af Dag og Tid, der er som et fremskudt lyn: Den lyser terrænet op.

Rem fæstede sig ved at VG citerede broren til en af drabsmændene. Broren sagde: “Om du dræber et menneske  (…) er det som at dræbe hele menneskeheden.”

Dette er sure 5.32 og ofte citeret for at vise islams humane ansigt. Et andet ofte citeret vers er “der er ingen tvang i religionen”.

Hvis dette er udgangspunktet, bliver drab et frafald fra den sande religion. En grusom misforståelse det må kunne lykkes at rette op på, hvis alle gode kræfter drager i kamp.

Desværre. Det er løgn.

Parentesen

Rem har taget det, der står i parentesen, under behandling.

Der skal en forklaring til for at postulatet kan være gyldigt: enten at den, der bliver dræbt er et uskyldigt menneske, eller at du har dræbt uden grund, først da er det opfyldt.

Men hvad vil “uden grund” sige, eller snarere – hvad er “grund”?

På netsiden norskkoran.no står sure 5:32 oversat således:

“…. den, som dræber en person uden at det er blodhævn eller “straf” for anstiftelse af ufred på jorden, det er som om han har dræbt hele menneskeheden.”

I det som går for at være Einar Bergs snilde oversættelse lyder undtagelserne “blodhævn eller straf for forbrydelse”.

Med andre ord: Det kommer helt an på hvem der må definere, hvad der udgør en forbrydelse, set med islams øjne. Mange vil med det samme lugte lunten: Dette er en klausul, der kan legitimere ethvert drab, som en imam har defineret som retfærdig. Siden islam ikke har noget præsteskab og hierarki som kristendommen, er det frit for selvlærte emirer, sheikher og imamer at udstede fatwaer. Sekulære myndigheder vogter sig for at udfordre dem, de risikerer at rode sig ud i konflikter med de skriftlærde.

Sådan vokser galskaben. Den flade struktur i islam og retten til vold er en god del af årsagen til den vold, som har hærget den islamiske verden de sidste 5o år.

Selv vi i Vesten har fattet, at salafister opererer med en hel række forbrydelser som fortjener døden.

Der er så mange, at de gør hele ordvalget til en stor morbid vits.

Alle, der beskæftiger sig med islam, kommer på sporet af denne vold og legitimeringen af den. Man opdager sammenhængen mellem liv og lære.

Lad os slippe

Vi har ikke behøvet at beskæftige os med det før. Vi har helst villet slippe for det. Halshugningen, som IS-bødlerne foretog for åbent kamera på vestlige journalister og hjælpearbejdere, fyldte os med gru. Vi havde set nok. Vi ønskede ikke at dvæle ved det.

Nu har ondskaben ramt to af vore piger. De er blevet offer for akkurat samme bestialitet som amerikanerne og briterne i Syrien.

Nu er vi nødt til at se ondskaben i øjnene.

-Dette er for Hajin, hører man en af jihadisterne sige på videoen.

Ligesom venstreradikale anser drab på vestlige som legitimt, blot fordi de tilhører Vesten, ser IS på vestlige turister som legitime mål.

Antisemitismen var tungt til stede allerede da palæstinensiske grupper drev på med flykapringer og terroraktioner. Men vore medier er gået ind i rollen som spindoktorer for islam, og dermed vil man ikke minde om at de israelske udøvere i München-OL i 1972 blev kastreret. Eller handikappede Leon Klinghoffer  (69) som var passager på cruiseskibet Achille Lauro som blev kapret i Middelhavet i 1985. Klinghoffer sad i rullestol. Hans blod farvede siden på skibet rødt.

Klinghoffers navn bliver ikke glemt af dem, som ved hvad frihed er.

Det, at jøderne er blevet taget ud til ”special treatment” af islamske terrorister i flere årtier, er noget som næsten alle jøder er klar over.

Bibis bror døde i Entebbe

Da Den palæstinensiske Frigørelsesfront kaprede et Air France-fly fra Paris til Tel Aviv i juni 1975, og tvang det fra Athen til Entebbe, Uganda, blev jøderne skilt ud. De andre fik lov til at gå.

The Popular Front for the Liberation of Palestine had other plans. Four terrorists belonging to the group — two Palestinians and two Germans — hijacked the plane (having boarded with those who joined the flight in Greece), landed it in Entebbe and took 248 passengers hostage. The terrorists later released all non-Israeli passengers, but held on to 106 Israelis, all but four of whom were freed in a breathtaking rescue operation by the Israeli army.

Israelerne mistede en mand: Lederen, Yoni Netanyahu, bror til dagens statsminister. Operationen den gang var dristig. Israelerne strammede løkken maksimalt. De havde aldrig før gjort noget lignende.

Men terroren tvang dem. Etter aktionen dræbte Idi Amins soldater den 74 år gamle Dora Bloch som var indlagt på sygehuset.

Den moderne salafisme retfærdiggør drab på jøder. Islam repræsenterer en stor fristelse for Europa til nok en gang at svigte jøderne.

Men europæerne tilhører selv de vantro. At dræbe en kristen eller en ikke-troende er ikke et brud på islams definition af fred. Det er ikke som at man har dræbt hele menneskeheden.

Det hører med til historien at Håvard Rem først sendte artiklen til VG, som afviste den. Avisen var villig til et kort inserat, men ingen udførlig dokumentation som indebar en tilbagevisning af deres egen artikel. VG valgte brorens side.

 

 

ANNONSE

Mest læst

Jalving fyret fra JP

Jyllands-Pesten