Nyt

Tidligere har vi hørt, at ambulancefolk er blevet truet på jobbet i Sverige. Nu bliver også selve ambulancen angrebet. Under en opgave i Nynäshamn torsdag blev ambulancen så ramponeret, at der måtte rekvireres en ny.

Tidligt torsdag morgen rekvireredes der en ambulance til en patient i Nynäshamn. Under arbejdet blev ambulancen vandaliseret, hvilket gjorde den ubrugelig, og hvilket førte til at man måtte tilkalde en ny ambulance. Den ekstra ventetid skal dog ikke have påvirket patientens sygdomstilstand.

– Det er fuldstændigt uacceptabelt, siger Uno Lundberg, vd. for Falck Emergency i Sverige.

Lundberg ser meget alvorligt på hærværket og konstaterer at volden mod redningstjeneste og politi er et problem som rammer hele samfundet.

https://samnytt.se/ambulans-pa-utryckning-vandaliserades-fick-vanta-pa-ny-for-att-fora-patient-till-sjukhus/?fbclid=IwAR1ptKZH4e_6AjnaHgfbcVB9BOhriLmHt8pK7ygabJ-XgM3eCG_dvin2Cmw

Volden er en del af et meget større billede, hvor alt som smager af samfund og autoritet er skydeskive: Først og fremmest politiet, men også postbude og busser. Flere postruter i f.eks. Malmø har man måtte indstille, med de problemer det medfører.

Nytårsaften var der omfattende hærværk i flere europæiske byer. En fest eller højtid bruges som påskud til at gå løs på omgivelserne. Der ligger noget alvorligt under dette, en trussel om at det kan blusse op og blive til noget mere og værre.

ANNONSE

Anarki er farligt. Det spreder sig i dagens Europa. Politikerne aner ikke hvad de skal stille op. De tør ikke udfordre de etniske grupper, disse unge kommer fra, da det vil være at bryde en uskreven kontrakt de har indgået.

Her fra beskrivelsen af nytårsaften i Molenbeek:

Fra The Sun – New Year’s riots and looting make Belgium’s notorious ‘jihadi capital’ Molenbeek a no go zone for cops and firefighters.

“As revellers saw in 2019, cops were also forced to close down the metro station Etangs Noirs after disturbances broke out on the streets outside the entrance. …

But according to union representative and firefighter Eric Labourdette, his colleagues were unable to extinguish some fires in Molenbeek as they could not get any cops to guide them in to the dangerous borough and to then protect them against attackers.

Labourdette said: ‘The Brussels firefighters and those from other cities are sick and tired of being attacked while doing their duty.

He complained that the police are understaffed and not able to keep the streets safe, with de-facto control of some boroughs in the hands of rioters. …

According to Labourdette, the firefighters had to call off their mission ‘because their safety could not be guaranteed’.

On their way back, their fire truck was reportedly attacked with projectiles and stones thrown by the youths. …

Labourdette blamed the local politicians for turning Molenbeek into a no-go area, adding: ‘Let’s get rid of the political correctness which certain authorities impose on us. It is about time to realise that all sorts of control have become impossible in some boroughs.

ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria