Kommentar

Journalisternes forfølgelse af Trump grænser til sadisme. Ved hver eneste anledning stikker de kniven i ham og drejer den rundt.
Berlingskes topsag søndag aften siger alt:

Hvad vil Berlingskes redaktion opnå? Hvorfor er det magtpåliggende at fremstille Trump som en udstødt? Som en paria.

Udfrysningen af Trump er et krisetegn, både for Europa og for Danmark.

Løkke Rasmussen vælger at hyle med tyskerne.

»Nationalfølelsen er en stærk ting. Jeg er dansker. Men den form for indadvendt nationalisme, hvor man vender ryggen til resten af verden, kommer der kun dårligdomme ud af. For mange er begyndt at sætte spørgsmålstegn ved de internationale institutioner som FN og EU og hele det internationale samarbejde. Hvis de får ret, får vi et problem,« sagde statsministeren.
Han tilføjede, at læren af dagen bør være, at man med afsæt i sit eget land skal række ud mod resten af verden. Man skal ikke »bare« sætte sit eget land først.

Hvor ynkelig kan man være? Hvem tror Løkke Rasmussen, at han forsvarer? Danmark? Hvis ikke politikerne skal være til for deres egne, hvem så? Har de glemt, hvem der har valgt dem? Macrons opblæste fraser lyder som en karikatur.  Merkel slår mønt på at hun som tysker ikke er nazist, men det er de andre, der tør stå op for Tyskland.

Det er absurd teater.

Det er den virkelighed Macron, Løkke og Merkel forsøger at holde stangen. Den kommer frem i en video lavet af en israelsk journalist. Israel er ikke interesseret i at Europa går nedenom og hjem.

Macron og Merkel burde ikke kramme hinanden foran gravene fra en krig, som er 100 år gammel. De burde græde over at de har ødelagt Europa.

Se ISRAELI JOURNALIST GOES UNDERCOVER | JUDGEMENT DAY JIHAD EPISODE 3 ENGLISH SUBS

 

 

ANNONSE