Kopierede/fra hoften

Pakistan: Store folkelige demonstranter for hængning af kristen mor til fire, startede med et glas vand

Islamister i Pakistan har myrdet flere der har forsvaret kristne Asia Bibi, og nyheden om hendes frifindelse medførte store folkelige demonstrationer. I en tid hvor danske venstreorienterede demonstrerer for retten til at bære burka, udgør sagen et fint realitetstjek ift. minoritet/majoritets-diskussionen. Pakistan er 97 procent muslimsk. Fra TV2 Online – Kristen kvinde på flugt fra islamister: Det hele begyndte med en kop vand.

“Fire kvinder var i gang med at plukke bær i den bagende eftermiddagssol. Det var 14. juni 2009 lidt uden for landsbyen Katanwala i det østlige Pakistan tæt på millionbyen Lahore.

Den ene af kvinderne, Asia Bibi, blev tørstig. Kvinderne havde medbragt en spand vand med en kop i, til at slukke tørsten. Asia Bibi tog koppen, fyldte den med vand og drak indholdet. Og der gik det galt.

For Asia Bibi er kristen, og de tre andre kvinder er muslimer. De tre muslimer blev vrede, for de mente, at den kristne Bibi havde forurenet koppen og vandet i spanden med sin tro. I stedet skulle hun have ladet de tre andre drikke af koppen først, sagde de.

Kvinderne forlangte, at Asia Bibi konverterede til Islam, men hun nægtede. … I skænderiet fornærmede Asia Bibi ifølge de muslimske kvinder den muslimske profet Muhammed…

I 2010 blev den kristne kvinde, der er mor til fire, dømt til døden ved hængning.”

ANNONSE