Nyt

Patriotiske politikere i Bulgarien har arbejdet for at beskytte landet og Europa mod ulovlig indvandring, sagde landets forsvarsminister, som følge af Bulgariens opfordring om at lukke Europas grænser.

Krassimir Karakachanov, der fungerer som leder af Bulgariens Nationale Bevægelse (VMRO) samtidig med sin ministerstilling, sagde at det for nylig fuldførte grænsehegn, kombineret med en øget militær tilstedeværelse ved landets grænser, «har ført til næsten nul migrantpres på grænsen, og meget få mennesker i indvandringscentrene». 

Bulgariens Forenede Patrioter, som er en valgalliance mellem tre partier, der inkluderer VMRO, pegede på statsminister Boyko Borissovs sidste træk, som indebærer at forbyde landet at underskrive aftaler med andre EU-lande om at fordele asylsøgere, som bevis for at nationalistiske grupperinger har sat sit præg på Bulgarsk politik. Partiet sagde i en udtalelse:

«Til trods for kravet fra den tyske kansler Angela Merkels og nogle af hendes kolleger fra andre EU-medlemsstater, forbliver Bulgariens holdning fast og uændret. Dette er en vigtig indikator på at patrioterne er vigtige og nyttige i landets parlament. Siden vi fungerer som EU’s ydre grænse, er Bulgarien ansvarlig ikke bare for sin egen sikkerhed, men også for sikkerheden i hele EU. Takket være indsatsen fra de patriotiske grupper i parlamentet, blev et grænseværn færdigt under regeringens forrige periode.»

ANNONSE

Ifølge lokale medier tilføjede partiet, at regeringen har opfyldt sit løfte om at sørge for at en ny migrantkrise aldrig vil finde sted i landet. Selv om Bulgarien ikke er medlem af Visegrád-landene, som går imod massemigration til Europa, har landet har vedtaget en lignende hård holdning til indvandring fra den tredje verden, og har spærret grænsen til Tyrkiet med pigtrådshegn med barberblade på toppen.

I fjor sagde Borissov, at først når Europas ydre grænser er lukket og sikret, vil Bulgarien overveje at underskrive bilaterale aftaler, som indebærer at sende indvandrere tilbage til det første EU-land, de kom ind i, og han tilføjede, at han vil nægte at godtage hundredvis af indvandrere med mindre aftalen indebærer, at de kan holdes i lukkede modtagecentre.

Efter et mini-topmøde i EU om migration, sagde Bulgariens statsoverhoved til de andre europæiske ledere, at blokkens migrationsproblemer kan løses «på relativt kort tid» ved at lukke kontinentets ydre grænser hermetisk.

https://www.breitbart.com/london/2018/08/22/bulgaria-migrant-crisis-proof-wall/

 

 

ANNONSE