Kopierede/fra hoften

I sidste udgave af ‘Bedste fjender for evigt’ på Radio24syv, var generalsekretær for Danmission Jørgen Skov Sørensen i studiet til en længere samtale om kristen mission i Mellemøsten. Generalsekretæren kunne ikke rigtigt beslutte sig for, hvorvidt han betragtede Kristendom som sandheden, og herfra gik det fra skidt til værre. Statsstøttede Danmission drev ikke egentligt mission i islamiske lande, men kæmpede for bedre levevilkår for kristne i bred forstand, og så det iøvrigt også som sin opgave at nuancere synet på Islam i Danmark.

Det er svært at slukke brande med benzin. Her er muslimer mere åbne, for at nu at underdrive. En historie fra Kristeligt Dagblad – Københavnsk imam: Europa skal invaderes igen.

Jihad nødvendiggør erobringen af Europa, lød det ifølge instituttet Memri sidste år fra dansk imam, som for nylig blev tiltalt for at bifalde drab på jøder. Det er taget ud af kontekst, siger imamen selvImamen Monzer Abdullah blev sidste uge tiltalt for at bifalde drab på jøder i en tale i Masjid Al-Faruq-moskéen på Nørrebro. Nu er han endnu en gang kommet i vælten – denne gang for angiveligt at opfordre til en muslimsk invasion af Europa.

En videotransmitteret tale på Facebook fra sidste år er nemlig for nylig blevet klippet ned og oversat af det uafhængige amerikanske institut Memri. Ifølge instituttets oversættelse sagde imamen blandt andet i talen:

‘Europa skal invaderes igen.’

Vi må have nye osmannere, der vil gå ind i Balkan og føre området tilbage til islams bryst.’

Vi må have en stolt og from hær af troende, der vil marchere fra Nordafrika og erobre Rom, om Allah vil.’”

ANNONSE