Kopierede/fra hoften

Foto: Stillbillede fra Youtube

Efter at Italien satte hælene i for migrantinvasionen fra Nordafrika, har Spaniens strande overtaget trafikken. Afrika kommer ikke til at løbe tør for unge mænd, der ønsker sig en bedre tilværelse i Europa. Der behøves en langt mere ædruelig linje fra nyhedsformidlere og politikere, hvis dette skal standses. Medierne må stoppe med at kalde alle disse for flygtninge. Det er ikke alle, der kommer fra Afrika, der er flygtet.

Der er gået noget tid siden vi så nærbilleder af små børn og kvinder ankomme til havnene i Italien og på Malta. Fotografernes tidligere empatifremmende billeder har måttet vige for de hårde realiteter af voksne friske og raske mænd, som løber raskt over sandbankerne på vej til de voksende parallelsamfund i Europas storbyer, hvor de kan gemme sig blandt ligesindede.

Dette er unge, stærke mænd, som burde have opbygget deres egne lande i stedet. Der er ingen efterspørgsel efter deres arbejdskraft og vi har mere end nok af folk, der sælger solbriller på strandene, narkotika i gaderne eller begår anden kriminalitet. Illegale indvandrere kan ikke vælge og vrage mellem arbejde og en voksende gruppe af mennesker, som falder udenfor alle legale systemer er Europa ikke tjent med. Hvor længe kan dette fortsætte?

ANNONSE


https://www.youtube.com/watch?v=WXa50M3yGlU

«De helliges samfund» er Jean Raspails i særklasse mest kendte værk. Romanen har solgt et godt stykke over 500.000 eksemplarer siden den udkom i 1973. Bogen åbner med invasionen af migranter fra den tredje verden. Den gamle professor Calgués befinder sig i sin gamle villa på sydkysten af Frankrig. Naboerne har for længst forladt deres huse i forventning af hvad, der kommer.

«Set gennem kikkertobjektivet sværmer den uvirkelige invasionsstyrke så tæt at det virker som om den alt var kommet op ad skråningen og trængt ind i huset. Den gamle vendte sig bort, gned sine trætte øjne og kastede et flygtigt blik på indgangsdøren i massiv eg, et solidt materiale som man gennem tiderne plejede at bruge til fæstningsporte.»

«Det han så, var kun fortroppen til en ny og værre verden som endelig havde banet sig vej til velstandens porte og banke på dem personlig»

Mon tro om ikke badeturisterne i Cadiz i Spanien gjorde sig de samme tankene forleden:

https://youtu.be/0cnwuPngs9Y

 

ANNONSE