Nyt

USA’s præsident Donald Trump har samlet det han kalder «englefamilier», familier hvis barn er blevet dræbt af indvandrere, som er kommet til USA ulovligt, i Det Hvide Hus i fredags.

 

Præsident Donald Trump har mødt pressen sammen med amerikanere, som har mistet deres kære på grund af drab udført af indvandrere, som har krydset grænsen ulovligt.

Trump rasede mod mediedækningen og billederne af indvandrerbørn, som er blevet adskilt fra deres forældre ved USA’s sydlige grænse.

– Du hører den anden side, men du hører aldrig denne side. Vi er samlet her for at høre på amerikanske ofre for ulovlige indvandrere. Dette er amerikanske statsborgere som er evigt skilt fra deres familier, fordi de er blevet dræbt af ulovlige indvandrere, sagde præsidenten, som betegnede disse familier som «englefamilier».

– Men deres tab har ikke været forgæves. Vi skal sikre grænserne og sørge for at disse amerikanske familier bliver taget ordentlig hånd om. Vi skal have et trygt land, sagde Trump.

Præsidentens optræden kom bare få timer efter, at han havde antydet at nogle af historierne om adskillelse af familier var «falske historier», og det var de da også:

Fake news: Gråtende jente i Texas ble ikke skilt fra moren

 

ANNONSE