Nyt

 

I bogen Exodus – vejen frem for centrum-venstre kommer den socialdemokratiske gruppeformand og reelle sekundant til Mette Frederiksen med denne konklusion som BT kalder «opsigtsvækkende».

BT har fisket ti statements frem fra bogen som enten tenderer til det populistiske, men også banale som denne konstatering som mange i Danmark og Europa længst har følt i deres hverdag med ghettoisering og islamificering.

Det hedder:

Danmark og andre europæiske lande skulle have slået bremserne i over for indvandringen fra særligt ikke-vestlige lande» og «..den nuværende indvandring har været ‘en katastrofe for Europa.

Videre:

Ansvaret tilfalder alle partierne, men i særdeleshed centrum-venstre-partier – altså Socialdemokratiet, SF, Radikale Venstre og Enhedslisten. Tilgangen, hvor europæiske lande bare tager imod, har spillet fallit – og fremover må hvert land nøjes med at tage det antal, det kan overskue at integrere.

Det fremgår ikke af BTs dækning hvad Sass Larsen så mener der skal gøres for, at stoppe den fortsatte masseindvandring af personer fra særligt mellemøstlige og nordafrikanske lande (MENAPs). Hvad han forstår ved begrebet “integration” er heller ikke forklaret.

BT

 

Kan du lide hvad du læser? Ønsker du flere og bedre artikler af Document? Giv dit bidrag. Vores paypal-adresse er paypal@document.dk.

ANNONSE