Nyt

 

Sagen er omtalt af medierne i Danmark. Den uskadeliggjorte terrorist var tjetjener, hedder Khamzat Asimov var 20 år og var søn af forældre der kom som asylansøgere til Frankrig i nullerne. Islamisten myrdede en med kniv og sårede to andre alvorligt. Myndighederne oplyser han råbte Allahu Akbar under blodrusen.

Ifølge medier var gerningsmanden allerede kendt af politiet som islamist med militant profil. Alligevel kunne de ikke hindre mordet og de sårede. Angrebet var med kniv og behøvede heller ikke den store forberedelse.

Frankrigs præsident udtalte på Twitter efter angrebet, at terrorismen ikke skal få Frankrig til at bøje sig.

Endnu en aften i det Europa som politikere som Macron og EU har ændret til et svagt og døende kontinent.

https://www.welt.de/politik/ausland/article176305817/Tote-und-Verletzte-Angreifer-von-Paris-war-als-extremistischer-Gefaehrder-bekannt.html

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5721939/French-police-shoot-knifeman-launched-attack-bystanders-Paris.html

 

ANNONSE