Nyt

 

Flensburg Nordermarkt, foto: Benreis / Wikimedia Commons.

Politiet i Flensburg – en by med ca. 90.000 indbyggere i den tyske delstat Schleswig-Holstein lige ved grænsen til Danmark – har erklæret dele af bymidten for «farligt område» efter en række tilfælde af legemsbeskadigelser og røverier siden årsskiftet, skriver Die Welt.

Ifølge den tyske avis er det særligt det stigende antal voldelige sammenstød mellem ungdomsbander af forskellige nationaliteter, som har afstedkommet politiets udmelding. Denne tjener til at legitimere tiltag, som har til formål at håndtere situationen, meddeler politiet, blandt andet adgangen til at kontrollere alle som befinder sig der. Uden nogen forudgående mistanke.

De intensiverede politikontrol skal skabe større tryghed under en forestående årlig folkefest i byen, som indbefatter udendørsmarked og forlystelser.

 

 

 

 

Køb Hege Storhaugs bog her!

ANNONSE