Nyt

Lederen af Génération Identitaire i Østrig, Martin Sellner, blev fredag aften tilbageholdt i Luton lufthavn med besked om at han ville blive sat i forvaring indtil søndag og derefter sendt hjem. Med sig havde han veninden, amerikanske Brittany Pettibone, som også blev sat i forvaring.

Ironisk nok skulle Sellner have holdt en tale på Speakers Corner i Hyde Park. Britiske myndigheder mener han truer den sociale fred.

Martin Sellner og Brittany Pettibone nægtet indrejse i UK.

Fredag nat blev Martin Sellner, Co-Leader af Generation Identity Østrig, nægtet indrejse i Storbrittanien i Luton Airport. Efter landing cirka 13:00, blev han tilbageholdt af Grænsepolitiet og adskilt fra veninden, US Vlogger, Brittany Pettibone. Han blev informeret om at han var blevet nægtet indrejse i UK og at han ville blive tilbageholdt indtil søndag aften, hvor han ville blive tilladt at rejse hjem.

Begrundelsen han fik var:

“Vi mener at du søger tilladelse til indrejse i England for at holde tale på Speakers Corner i Hyde Park om at stoppe masseimmigrationen og islamiseringen. Vi mener at du repræsenterer en højre radikal gruppe og at du vil opfordre til racehad”.

De skulle også have holdt en tale for Young Independents, som er UKIP´s ungdomsorganisation. Men Antifa opsporede mødestedet og lavede så meget ballade, at arrangementet måtte aflyses.

De skulle derudover have interviewet Tommy Robinson. Ifølge Pettibone sammenlignede indvandringsfunktionæren Robinson med Ku Klux Klan.

Det er ikke først gang myndighederne nægter at lukke islam-kritikere ind. Geert Wilders slap ikke ind da han kom for at vise sin film Fitna på et lukket møde i Westminister.

Storbritannien er historisk kendt som et sted hvor folk søgte asyl. Nu er det andre tider.

 

 

Køb Hege Storhaugs bog her!

ANNONSE

Skriv et svar