Nyt

Inger Støjberg og Sylvi Listhaug på besøg på Trandum sidste sommer.

Debatten i Norge er «fuldstændig overdreven og hysterisk», mener Danmarks indvandrings- og integrationsminister. Hun roser sin kollega og veninde Sylvi Listhaug for at føre en streng indvandringspolitik.

Den danske politiker Inger Støjberg mener den norske venstrefløj bevidst har misforstået det indlæg Sylvi Listhaug skrev på Facebook 9. marts, for så at bruge det mod henne.

I Norge giver udlændinge- og integrationsminister, Inger Støjberg (V) nu sit besyv med i debatten. Hun mener nemlig, at den har været «fuldstændig overdreven og hysterisk», skriver hun på Facebook.

«Den norske venstrefløj har fuldstændig bevidst misforstået det, hun skrev, og brugt det imod hende. De har konstant haft et horn i siden på Sylvi, fordi hun stærkere end nogen anden i norsk politik har været bannerfører for en stram udlændingepolitik og en stædig insisteren på, at indvandrere i Norge skal respektere norske værdier», mener Støjberg.

Ifølge Inger Støjberg kan Sylvi være «utroligt stolt af sine resultater som minister».

Jeg kommer til at savne hende som kollega. Hvis den norske venstrefløj tror, at de har vundet en sejr i dag, så gør de efter min mening regning uden vært. For det første bliver hendes dygtige håndtering af udlændingepolitikken savnet, og for det andet er jeg fuldstændig overbevist om, at Sylvi vil komme endnu stærkere tilbage!»

ANNONSE

Jyllandsposten

 

Køb Hege Storhaugs bog her!

ANNONSE