Hovederne på bloggen

“Og sex er, hvad det handler om. Man er i Sverige for længst gået fra voldtægter til gruppevoldtægter og nu også til torturvoldtægt. Situationen er så alvorlig, at myndighederne har anbefalet, at kvinder ikke færdes på gaderne alene efter mørkets frembrud. Samtidig kører en Metoo-kampagne for fuld udblæsning i landet, og den svenske regering vil fremsætte et lovforslag, der forbyder sex med en person, som ikke udtrykkeligt har sagt ja eller aktivt udtrykker ønsker om at deltage. Det vil naturligvis ikke forhindre voldtægt, men den politisk korrekthed, der gør seksualitet til en kontrakt, vil bidrage til at ødelægge relationerne mellem kønnene: Den spontane flirt, den dristige forførelse, den ”forbudte” fascination, den gådefulde tiltrækning og de sære lyster kriminaliseres.”

Kasper Støvring skriver om de konsekvenser for kønnenes interaktion det har haft for svenskerne, at deres land insisterer på at været en humanitær stormagt med en multikulturel identitet: En underminering af både kønnenes ligestilling og naturlige interaktion – og en tiltagende begrænsning af kvinders mulighed for at kunne færdes frit. Sverige er “gået amok i sære ideer” i deres utopiske fastholdelse af et multikulturelt helvede, der har efterladt landet som førende voldtægtsstormagt. Læs Støvrings indlæg her.

 

 

https://kulturkamp.blogs.berlingske.dk/2017/12/18/den-svenske-voldtaegtsstormagt/

ANNONSE