Hovederne på bloggen

“Af rædsel for ikke at kunne holde, hvad man ønsker sig, tænker de gamle partier meget sjældent højt. Derfor kan det være sværere end svært at skelne det ene parti fra det andet. Her kan ubetinget alle i det politiske landskab lære noget af Nye Borgerlige. Ja, det bliver de tvunget til.

For det er ønsketænkning at tro, at man kan reducere Pernille Vermund til en slange. Vermund er snarere en fægtemester, der tager en handske op, som de andre har ladet ligge og flyde. Alle andre politiske partier bliver her udfordret så knivskarpt, at de vil blive tvunget til at skærpe deres synspunkter og tage kampen op. Til glæde for alle. Uanset partifarve.

Det skal Nye Borgerlige have stor tak for.”

Stine Bosse har kaldt Nye Borgerliges leder, Pernille Vermund, for en slange. Bosses betegnelse er meget symptomtisk for den tonedøvhed og argument-resistens, som er så kendetegnende for det centrum-venstre, der i så mange år har haft definitionsretten på tilgange til og løsninger på de problemer, vi står midt i og overfor.

ANNONSE

Pernille Vermund og Nye Borgerlige tænker ud af boxen uden smålig skelen til centrum-venstres selvpålagte begrænsninger. Det skal man være dem taknemmelige for skriver Lilleør i sit indlæg her

 

 

https://kathrine.blogs.berlingske.dk/2017/10/14/vermund-slange-eller-faegtemester/

ANNONSE