Nyt

Islamiske Stat udsender nu opfordringer til at forgifte maden med cyanid i fødevarebutikker i Vesten.

Det er SITE Intel Group som oplyser dette (kræver abonnement) i en pressemeddelelse, som er refereret blandt andet af det italienske nyhedsbureau ANSA:

I løbet af de seneste timer har IS’ kanaler udsendt opfordringer til at angribe Europa, Rusland og USA i anledning den islamiske offerfest Eid al Adha.

Det er i en tredje udgave af en terrorhåndbog for jihadister, som Islamiske Staten udgiver via sine kanaler, at terrorbevægelsen opfordrer sine tilhængere til at angribe Vesten ved at forgifte madvarer i supermarkedene ved at sprøjte dem med cyanid.

kopi fra IS’ terrorhåndbog: Knights of lone Jihad 3 – First method – Poison

Beslægtede scenarier er allerede velkendte for europæiske sikkerhedsmyndigheder. Il Giornale skriver, at en marokkaner som havde siddet i fængsel for at have planlagt forgiftning af vandledninger i Rom, for nylig blev udvist af Italien.

IS skal ellers have gjort forberedelser. Organisationen har brugt fanger som menneskelige prøvekaniner til eksperimenter med forskellige kemikalier og giftstoffer, med meget smertefuld død som resultat, skrev The Times og Newsweek i maj:

ANNONSE

The Islamic State group used prisoners as “human guinea pigs,” carrying out chemical weapons experiments in order to plan for attacks against the West, documents found in Mosul have revealed. The papers detailing the tests, which led to the agonizing deaths of prisoners, were discovered at Mosul University in January when it was recaptured by Iraqi special forces. The documents verified by United States and British forces were detailed by The Times in a report published Saturday.

Prisoners had their food and water contaminated by the sprinkling of chemicals found in easily accessible pesticides. The U.S. and Britain now fear that the same methods could be used on a larger scale to contaminate food supplies in the West.

ANNONSE

3 svar til “IS: Forgift maden i supermarkederne!”

 1. LG siger:

  Er det ikke sødt med denne fejhed og ikke at kæmpe med åben pande !! Men hvorfor ikke, de har jo altid gemt sig bag kvinder og børn- eller sendt dem i forreste linie som kugleføde.
  Med dette rammer de også deres egne og deres familier.

 2. Mainstream Media is Fake News siger:

  Islamofobi redder liv !

 3. Harald Frydendahl Jensen siger:

  Fredens religion.

  Quran 8:12 – “I will cast terror into the hearts of those who disbelieve. Therefore strike off their heads and strike off every fingertip of them” No reasonable person would interpret this to mean a spiritual struggle.

Mest læst

Vestens triste eftermæle