Uncategorized

I 2015 rapporterede norske forskere, at de havde udviklet en næsespray med «det sociale hormon» oksytocin. Oksytocin var tænkt som hjælp til folk med autisme eller psykotiske lidelser, der har problemer med at tackle sociale situationer. ABC-nyheter skrev:

Oksytocin er et menneskeligt hormon, som ofte kaldes kærlighedshormonet eller det sociale hormon, fordi det ser ud til at skabe en følelse af samhørighed og kærlighed mellem mennesker. Det frigives i hjernen for eksempel når man krammer eller kysser.

Professor Ole A. Andreassen ved Universitetet i Oslo kommenterede forskningsresultaterne:

– Vi er så småt begyndt at teste det på patienter. Vi er i startfasen og det er utrolig spændende. Håbet er, at oksytocin-sprayen skal hjælpe dem med at tackle sociale situationer bedre, siger Andreassen.

– I næste runde har vi også tænkt og at arbejde med personer, som er paranoide eller har en psykoselidelse. Der har mange problemer med at de er meget mistænksomme og tror, at folk er ude efter dem eller er vrede på dem. Vi håber, at oksytocinet kan være en hjælp mod denne type plager uden at det giver for mange bivirkninger.

University Hospital Bonn har taget denne eksperimentering et lille stykke videre: de har testet oksytocin på tyskere, som er skeptiske over for indvandrere.

Islamofobi er diagnosen – her kommer behandlingen!

I forsøgene blev folk inddelt i grupper efter hvor kritiske de var over for indvandring. De fik alle tildelt en sum penge, som skulle fordeles på svage grupper i samfundet. Uden oksytocin valgte de indvandringskritiske at prioritere andre tyskere. Men med medicinering så løste dette «problem» sig. Så gav de indvandringskritiske næsten halvdelen af pengene til flygtninge, lige som indvandringsforkæmperne gjorde. Oksyticin reducerer xenofobi (fremmedfrygt), konkluderede forskerne.

Through the combined administration of oxytocin with a social norm, the donations for refugees in those skeptical towards migrants nearly reached half of the sums donated by the group, which showed a positive attitude towards refugees.

Professor Dr. Rene Hurlemanns siger om resultatet testresultaterne:

«Given the right circumstances, oxytocin may help promote the acceptance and integration of migrants into Western cultures»

Forskere og professorer i Europa mener i fuldt alvor, at mennesker med et kritisk syn på indvandringen til Vesten kan blive «raske» ved medicinering.

eurekalert.org   Daily Mail   ScienceDaily

ANNONSE

Mest læst

Vestens triste eftermæle