Hovederne på bloggen

“Hvad med vores samfund? Kender vi stadig det? Regeringen barsler med ideer om at sætte militæret ind for at aflaste et politi, der ikke længere magter sine opgaver. Forstår man alvoren? Bandemedlemmer gør gaderne i de inderste nervecentre af vores byer usikre, mange af dem er udlændinge, men de udvises ikke. Borgerne oplever, at deres basale behov for tryghed ikke bliver dækket. Derfor skyder borgerværn op som aldrig før. Lovløsheden risikerer at virke som en tænding, der udløser en modreaktion, ingen kan forudse virkningerne af. Politikerne puster sig ganske vist op, men deres brystkasser er hule som hos det sidste menneske, man kan læse om hos Nietzsche.”

Bandevolden kan meget vel være de første tegn på en molekyær borgerkrig, der vil brede sig, hvis ikke der bliver sat ind, skriver Kasper Støvring, der ikke har den store tiltro til, at magtens tre grundpiller hverken kan eller vil gøre det nødvendige: Domstolene fratager ikke kriminelle udlændinge deres statsborgerskab, politikernes overlader al for meget magt til internationale domstole og embedsværk – og politiet er på hælene efter mange års udsultning og ledelsesmæssige svigt.

Det går den gale vej, skriver Støvring, hvis indlæg kan læses her:

 

 

ANNONSE