Hovederne på bloggen

“Dette er også interessant, fordi politibetjenten Lars Skar, i stil med den svenske politibetjent Peter Springare, har udtalt, at der næsten aldrig optræder gerningsmænd med danske navne i politiets døgnrapporter. Netmagasinet Zetland gik i rette med dette i en artikel, men chefredaktør Lea Korsgaard måtte i Detektor 23.2 indrømme, at hun i Presselogen kom til at citere Zetlands artikel forkert og sige, at kriminaliteten blandt indvandrere og efterkommere er faldet i løbet af de seneste 15 år med 50 procent. Det specifikke tal, hun henviste til, var fra 1990-2006.”

Kasper Støvring dykker ned i tallene for udlændinges kriminalitet. Magasinet Zetland har i artikler postuleret, at indvandreres kriminalitet er faldet markant. Det er ikke tilfældet, siger Støvring. Danmark bliver ikke mere kriminaliseret, men udlændinge står for en større del af den begåede kriminalitet. Og selvom der kan være enkelte lyspunkter i forhold til gruppen af ikke-vestlige(muslimske) indvandrere, så kan de let resultere i elendig udvikling, hvis de får os til at importere mere multi-kulti.

Læs Støvrings indlæg her:

 

http://kulturkamp.blogs.berlingske.dk/2017/03/06/stigning-eller-fald-i-kriminalitet/

ANNONSE