Nyt

I flere europæiske lande dukker der pikante historier op om kvinder, der ønsker at øse ud af deres godhed. Ja, der er faktisk ingen ende på, hvor tæt de ønsker at komme på de stakkels asylsøgere,  som søger trøst i deres favn.

24 årige Hasan beretter om, hvordan han blev opsøgt af en midaldrende kvinde i Østrig. Efter kort tid flytter han hjem til Linda, som betaler alt for ham. Det er bedre at bo hos Linda end sammen med syv andre asylsøgere. Dyr vin, tøj, mobiltelefon og en livsstil, som frister Hasan. Men det har sin pris. Linda vil gerne have noget igen for sin godhed. Og det vil hun helst have fire gange om dagen, fortæller Hasan.

Det er to måneder siden, han sidst så et andet menneske end Linda. Linda vil helst have ham for sig selv. Hasan har ingen illusioner. Han ved, at Linda ikke vil havre, at nogen skal vide noget om ham, og at det ikke er kærlighed, der driver forholdet. Linda vil kun have sex.

ANNONSE

„Seit zwei Monaten habe ich keine andere Person neben Linda getroffen. Sie will, dass ich nur ihr allein ständig zur Verfügung stehe“, sagt Hasan. Dass sie ihn liebt, glaubt Hasan nicht. „Sie möchte nicht, dass ihr Umfeld von mir erfährt, sie will nur Sex von mir, sonst nichts“, ist er sich sicher

Svenske kvinder med hver sin afghaner.

Det står naturligvis Hasan frit for at forlade Linda. Men det gør han ikke. Manfred Buchner fra Men’s Health Center (MEN) ved, hvorfor Hasan bliver, hvor han er: «Der er en stor afhængighed. Ikke bare mentalt, men også materielt. Mange af disse mænd risikerer at blive hjemløse, hvis de går», siger han.

Dasbiber   informationliberation

ANNONSE

5 svar til “De mandlige asylsøger og de hjælpsomme kvinder….”

 1. Margrethe siger:

  Føj for den lede. Jeg havde ikke troet, jeg kunne blive i stand til at få ondt af arabiske mænd, med den adfærd, de generelt udviser. Men det her er sgu for klamt.

  • Allan Hougaard siger:

   Nu er disse mennesker nok ikke dem der løber rundt og laver lort. De har som regel et eller andet form for netværk.

 2. Holger Madsen siger:

  ÆV, hvor er det usmageligt, og så under dække af at være åååh så god og barmhjertig., måske endda også samtidig med at soen skælder ud på os andre.
  Det er fuldt ud så ækelt, som når en gammel stodder forgriber sig på unge piger, som er i et eller andet afhængighedsforhold af ham.

 3. River siger:

  Mænd i den situation kaldes svin. Kvinder, cougars. Sådan er der så meget.

 4. Allan Hougaard siger:

  Enhver form for udnyttelse af et andet menneske er ækelt. Og det er hvad dette er. Udnyttelse af mennesker som står i en umulig situation. Og selvfølgelig vil kostene ikke have at andre hører om det. Det ser jo ikke ligefrem godt ud.