Nyt

I marts valgte Salford University i Manchester Zamzam Ibrahim som leder for studenterforeningen. Hun beskrives som svensk-somalier. Zamzam Ibrahim har stærke meninger om hvide mennesker og islam. I en samling twitter-opslag afsløres det, at kvinder og mænd efter hendes opfattelse ikke kan være venner – det er uislamisk. Og hvis bare alle læste koranen så ville vi have en islamistisk magtovertagelse.

Nogle af opdateringerne går langt tilbage i tid, men man sidder alligevel tilbage med en følelse af, at hun ikke har ændret holdning. Hun vil undertrykke hvide mennesker for at give dem en oplevelse af, hvad de har ladet muslimer gennemgå.

Zamzam havde stor sympati for sin gruppe, da muslimer ble kørt ned af Darren Osborne tæt ved Finsbury moské. Her var hun særdeles flittig på twitter :

Men det skortede noget på empatien efter at selvmordsbomberen dræbte 22 personer på Manchester Arena den 22. maj. Hvorfor overhovedet nævne det i det hele taget? Eller måske har hun slettet opdateringer, som ikke var så heldige at få gengivet i pressen? Jihadisten Salman Ramadan Abedi var også student ved Salford University, så man skulle jo tro, at hun i det mindste ville have nævnt det? Eller taget afstand. Men, nej. Ikke et ord.

ANNONSE

 

Denne burde hun kanskje ha slettet:

I sin valgkamp lovede hun at kæmpe mod regeringens anti-radikaliseringsprogram PREVENT.

‘If elected, I will continue to work with NUS Officers and ARAF campaigns to develop networks to support students and activists affected by Hate Crime, to fight against the disastrous racist PREVENT strategy and support international students and migrant communities.’

‘The Prevent agenda, as part of the Government’s «anti-extremism» work has been used to create an expansive surveillance architecture to spy on the public and to police dissent, systematically targeting Black people and Muslims.’

Her er en muslimsk pige, som er valgt til at lede studenterforeningen ved et stort engelsk universitet. Og hun er i tilgift valgt til den nationale studenterforening. Det betyder noget. I næste ombæring stiger hun til tops i Laour.

 

Daily Mail

ANNONSE

4 svar til “Dagens studenterformænd – morgendagens politiske ledere”

 1. Erik Graversen siger:

  Derfor…..Nye Borgerlige! Islam har kun en agenda! Og det er at smadre den vestlige verden. Sørgeligt at selv minoritetsgrupper som øjeblikkeligt vil blive slagtet af islamisterne, tror de går fri.
  Vores del af verden er snot naiv.
  nyeborgerlige.dk

 2. Steen Kjærgaard siger:

  What a freightening airhead.

 3. Jon Juhl siger:

  En forfærdelig hjernevasket tøs.

 4. Therion siger:

  Ordsprogene, 11, 22 (Dansk Bibel 1933)

  Som Guldring i Svinetryne er fager Kvinde, der ikke kan skønne.