Kommentar

Det står altid nogen bag store «antiracisme-demonstrationer». Nogen som oppisker en stemning, og forvrænger virkeligheden. Ved Salford University i Manchester har de valgt Zamzam Ibrahim som leder af studentforeningen. Hun mener, at kvinder og mænd ikke kan være venner – det er uislamisk. I tillæg vil hun gerne undertrykke hvide mennesker så de kan mærke, hvad de har ladet muslimer gennemgå.

På universitetet i Cambridge finder hun sin makker: Jason Osamede Okundaye. Han er leder af Black and Minority Ethnic Society (BME). Efter optøjerne i Dalston i London sidste fredag fremkom han med flere meldinger, som burde gøre folk betænkelige.

Jason Osamede Okundaye er ingen undertrykt lille stakkkel. Han er en ekstremt privilegeret ung mand, som er blevet optaget på Englands bedste universitet.

Det er et smalt nåleøje at komme in på Cambridge. Og spørger du mig, viser Jason Osamede Okundaye, at det ikke er smalt nok. Alle som søger optagelse på Cambridge og Oxford, skal igennem et personligt interview. Der er helt andre optagelsesregler på disse to universiteter, end på de andre. Alt står og falder med interviewet. Hertil kommer, at man selvfølgelig skal have topkarakterer. Det er ved disse stolte og traditionsrige universiteter, at morgendagens ledere bliver udklækket. Det er al mulig grund til bekymring.

ANNONSE

Som om det ikke var nok at få stemplet alle hvide mennesker som racister, så er de også kolonister ifølge Jason Osamede Okundaye. Men ikke ude i verden. I deres eget land! The Times skriver:

Tweets from his account encouraged the protesters and claimed that white people had “colonised” the Dalston neighbourhood of east London. Police are also investigating his remarks.

Hvide er i mindretal i Hackney. Men i Dalston, som ligger i Hackney, er der lidt flere end i områderne omkring Hackney. De hvide som bor der, bliver altså hetzet og beskyldt for at kolonisere Dalston. De skulle tydeligvis bare have overgivet den til den farverige multikultur.

Det siger noget om, hvor langt segregeringen er kommet i London. Hvad hvis man prøvede det samme i et indvandrertung område i  København? En lille hvid koloni i Mjølnerparken eller Tingbjerg? Måske ikke. Man føler sig allerede uvelkommen, hvis man skulle forvilde sig derhen.

He claimed white people had «colonised» Dalston and said that watching «middle-class white people despair over black people protesting» was «absolutely delicious».

På Cambridge ville man gennemføre en granskning af udtalelserne, skriver The Telegraph. Det er dårlig PR for universitetet:

A University of Cambridge spokesperson on behalf of Pembroke College told the Telegraph: «The College is looking into this matter and will respond appropriately.»

Politiet var på sin side  ikke interesseret i at efterforske. Det er «forkert» hadkriminalitet for statistikken.  Som de selv sagde: Det var ikke realistisk at mene, at det ville føre til nogen domfældelse.

“We do not believe that there is a realistic proposition of a conviction for any offence. Any investigation is now in the hands of the university.”

«Alt er hvide menneskers fejl», mener den forkælede student. Han har været stipendiat ved privatskolen Whitgift School. En skole som det koster næsten 320.000 kroner i året at gå på – for dem som betaler, vel at mærke (hovedsagelig de hvide racister).

Jason Osamede Okundaye har flere ting på hjerte. Han er homofil og det gør det særligt svært, at han er sort. Hvide mennesker kan ikke forstå ham, siger han. Han vil helst have en terapeut, som er sort og homofil ligesom ham selv. Faktisk så nægter han at få hjælp, før han finder en mørkhudet terapeut. Det skriver han detaljeret om i Varsity:

I’ve refused to attend therapy until I can find a black therapist, a black queer therapist being ideal. It’s easy to speak about “talking” about your feelings, but I cannot relate my experiences to white people and heterosexual people with maximum effect.

Det er ikke mangel på muligheder i livet, som skaber hadet mod hvide, men en offermentalitet, som medierne og det offentlige fodrer de unge med. Denne tendens forstærkes ved, at de forteller hinanden de samme historier.

Hvis du hele tiden får fortalt, at du er undertrykt og ikke har de samme muligheder i livet, så tror du på det til sidst. Selvom burde vide bedre og selv om du er student ved Cambridge.

Hvide drenge fra arbejderklassen er dem, som kommer til kort i Storbritanniens skoler. Men man ser aldrig nogen, som synes det er synd for dem. De er jo bare hooligans og pøbel, som ikke kan hægte sig på trenden med at føle sig undertrykt af den slavetid, som sluttede for ca. to hundrede år siden.

Daily Express   Metro   The Times

ANNONSE

2 svar til “– Alle hvide er racister”

  1. Holger Madsen siger:

    Og jo mere disse tosser skaber og ter sig, jo mere afsky får jeg for dem. Det vil være komplet umuligt at stille dem tilfreds. Der vil altid være noget galt.

  2. Axel Artke siger:

    Det er alt sammen jødernes skyld. De hvide er bare jødernes marionetter. Selv skraldet, der flyder i Cairos gader, er jødernes skyld. Hvis man ikke lige umiddelbart kan indse det, er man en racistisk og islamofobisk fremmedhader og undertrykker.