NytSelvmordsbomberen var ved at tage afsked med sine IS-kammerater, der lykønskede ham med det selvmordsbombe-angreb, som han skulle til at udføre i Diyala i Irak. Det blev et sidste farvel. Bombebæltet gik af ved en fejl og tolv jihadister døde i eksplosionen. Deres «blod-fest» blev noget blodigere end de havde tænkt sig. Iraqi News skriver:

Diyala police chief Jassem al-Saadi said in a statement that twelve IS militants in Mekheisa region, northeast of Baqubah, were bidding farewell to a comrade who was on his way for a suicide attack. Saadi said that the explosive belt on the bomber’s body went off to kill well-wishers instead.

The incident occurred during what the rite which the group dubs “blood party”, according to Saadi.

Kunne vi håbe på en produktionsfejl?

 

 

Daily Mail   Iraqi News

ANNONSE


 • KnudMadsen

  Må man more sig over dette? :-)))))

  • Gaasedal

   Det ved jeg ikke, men man har lov at være glad for at det gik ud over de rette og ikke uskyldige.

 • Henrik

  Det var sgu da en fantastisk nyhed. Gennemsnittet på intelligensen er lige steget på verdensplan. 🙂

 • Torben Larsen

  Dejligt med gode nyheder fra kampen mod IS.
  Lad os håbe vi kan læse om mere af denne slags 😉